Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Personbilar > HELT NYA EXPLORER
Kampanjpris från Gross Promotional Price (PV)
Rek. pris från Gross Retail Price (PV)

HELT NYA FORD EXPLORER

Ett bra dilemma

Välja en färg är lätt. Att bestämma sig är svårt.

Modellen som visas är en ST-Line

Bygg din Explorer
New Ford Explorer 360 overview video

Tillverkad för lyx, utrustad för äventyr.

Helt nya Ford Explorer representerar en milstolpe i SUV-excellens. Den eleganta men ändå dominerande exteriören är skulpterad för att skapa en känsla av raffinerad kapacitet. Den vackert fulländade och mångsidiga interiören tillåter upp till sju personer att åka bekvämt, samtidigt som den har generöst med bagageutrymme. En avancerad laddhybriddrivlina, i kombination med ett intelligent fyrhjulsdriftsystem, levererar imponerande kraft vid behov, med enastående effektivitetsnivåer. Och med en mängd ytterligare funktioner och smart teknik är den helt nya Ford Explorer noggrant konstruerad för att du ska kunna möta världen med komfort och stil.

 

Konstruerad för excellens

Slå dig ner i cockpiten i helt Nya Ford Explorer och omge dig med teknik i världsklass. Skräddarsy din prestanda för stadsvägar, bergsvägar och allt däremellan med det avancerade Terrain Management System. Eller koppla av på långa körningar genom att aktivera adaptiv farthållare med start/stopp-teknik. Du kan till och med välja om du vill prioritera elkraft, bensindrift eller en kombination av dessa två. Alla dessa system samverkar perfekt och höjer din upplevelse varje gång du sätter dig bakom ratten. 

Ett bättre sätt att resa

Varje linje på instrumentbrädan. Varje söm i de lyxiga lädersätena. Allt material som används i kupén. Ingen detalj var för liten när den helt Nya Explorers vackert fulländade och mångsidiga interiör skapades. Med ett skräddarsytt B&O-ljudsystem, ett 12,3 tums digitalt kluster och ett sofistikerat FordPass Connect-modem. Du tar vilken ursäkt som helst för att åka en sväng.

Ford Explorer interior with detail on steering wheel and SYNC screen

Kapabel utan ansträngning

Helt Nya Ford Explorer är en elegant blandning av robust kapacitet och sofistikerad hybrideffektivitet. Ett precisionstillverkat laddhybridsystem med en 3,0-liters V6 EcoBoost-bensinmotor, hjälper dig att ta dig an världen mer effektivt än någonsin. Och en avancerad 10-växlad automatväxellåda med roterande växelväljare ser till att du alltid har rätt växel vid rätt tidpunkt. Detta är en SUV som har byggts för att leverera belönande kördynamik, extraordinär kontroll och ett oöverträffat vägkommando.

Smart säkerhetsteknik

Helt Nya Ford Explorer har en mängd avancerade tekniker som är utformade för att hålla dig, din familj och andra trafikanter så säkra som möjligt. System som krockavvärjning med fotgängaravkänning och krängningshämmare bidrar aktivt till att förebygga olyckor. Medan andra, såsom bromsning efter kollision, kan minska svårighetsgraden om en olycka inträffar.

Ford Explorer parked by the lake 3/4 back view

Skapad för äventyr

Helt Nya Ford Explorer har utvecklats från grunden för pålitlighet och förfining. Det finns plats för upp till sju personer att sitta bekvämt. Och med alla säten nere får du tillgång till 2 274 liter mångsidigt lastutrymme. Över 800 Nm vridmoment innebär att du också kan bogsera upp till 2 500 kg. Så oavsett om du planerar en golfhelg eller en lång resa med familjen, kommer du aldrig att sakna utrymme.

Alla HELT NYA EXPLORER modeller

Jämför modeller (PDF 1.7MB)
Ford Promotions

SE VÅRA SENASTE ERBJUDANDEN

Läs mer

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top