Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Personbilar > FOCUS
Kampanjpris från Gross Promotional Price (PV)
Rek. pris från Gross Retail Price (PV)

FORD FOCUS

Ford Focus erbjuder en helt ny nivå av intelligent design, utmärkande modern styling och mer utrymme än någonsin. Kombinera det med riktigt avancerad uppkoppling och en serie exceptionella förarhjälpstekniker som du verkligen kommer att uppskatta.

Ett bra dilemma

Välja en färg är lätt. Att bestämma sig är svårt.

Modellen som visas är en ST-Line

Bygg din Focus
Nya Focus

Teknik med ett syfte

Ford Focus är framtagen för att öka dina körupplevelser. Denna nästa generations bil kan utrustas med avancerad teknik som Ford Co-Pilot360; med imponerande förarhjälpsystem som adaptiv farthållare med stopp och start, aktiv filövervakning samt avancerad aktivt pakreringssystem. Tillsammans kan dessa smarta system hjälpa till att accelerera, bromsa och även styra. När du väl upplever detta så kommer du att fundera hur du klarat dig utan dessa tidigare!

Bekväm och uppkopplad

Rena linjer, en snygg layout och ett sofistikerat utseende. Interiören i Focus är mer bekväm, rymlig och elegant än någonsin tidigare. Och nu kan du och din bil vara uppkopplade var du än befinner dig. Nya FordPass Connect modemet som tillval ger dig en serie ovärderliga funktioner som Live Traffic, WiFi HotspotViktig information och eCallViktig information 2. Ladda ner FordPass appen på din smartphone så får du tillgång till ännu fler FordPass Connect-funktioner. Till exempel fjärrlåsning- och upplåsning på distans, fjärrstart på distans (endast med automat växellåda), hitta var du parkerade bilen och mycket mer.

 

Komfort

 

New Ford Focus transmission

Kraften du vill ha och effektiviteten du behöver

Ford Focus finns med ett antal kraftfulla och mycket bränsleekonomiska motorer som alla finns med en 8-växlad automatlåda eller en 6-växlad manuell växellåda. Exteriördesignen har även skulpterats för att skapa en form som är både atletisk och aerodynamisk samtidigt som den bidrar till ännu bättre effektivitet.

Din säkerhet.
Vår prioritet.

En serie smarta tekniker är utformade för att skydda dig, din familj och andra trafikanter. Till exempel autobroms och Pre-Collision Assist med upptäckt av gångtrafikanter och cyklister, kan varna dig för potentiella kollisioner och även automatiskt slå på bromsarna om du inte reagerar i tid.

New red Ford Focus pre-collision assist

Var sak har sin plats

Interiören utnyttjar varje kvadratmillimeter för att ge dig en mer mångsidig Focus. Det finns generöst med utrymme för huvud, ben och armbågar i både fram- och baksäte så att även dina längsta passagerare kommer att sitta bekvämt. Baksätena kan delas 60/40 och vikas ner nästan helt för att maximera bagageutrymmet. Det finns även ett justerbart lastgolv i bagageluckan som kan höjas för att ge dig ett dolt förvaringsutrymme eller sänkas för att utöka lastutrymmet.

Ford Focus ’Bäst i test’ enligt Teknikens Värld.

Teknikens Värld har testat Ford Focus och ger den toppbetyg mot hård konkurrens i kompaktbilssegmentet.

”Körglädje kan ibland gå ut över komforten, men inte för Focus. Bilen är tyst, med mindre vägljud i kupén än ’konkurrenterna’ (red. ed.). Framstolen är utomordentligt skön för mig, men om du passar i den är förstås en annan sak. Benutrymmet i baksätet är mycket bra och en låg mittunnel underlättar för mittpassageraren. Focus är tolv centimeter längre än ’konkurrenten’ (red. ed.), det märks. Bagageutrymmet är normalt för klassen.”

Citat: Teknikens Värld Nr 19, 30 aug 2018

New blue Ford Focus test
New blue Ford Focus test

Succén fortsätter - Ford Focus kombi "Testvinnare" i Vi Bilägare nr 18 2018

I slutet på 2018 lanserade vi kombi-modellen för Focus och även den har mottagits med positiva hejarop. Kombimodellen har till vår glädje kammat hem utmärkelsen "Testvinnare" i Vi Bilägare nr 18 2018. Det är ytterligare ett bevis på att Ford Focus är en välutrustad modell med imponerande prestanda som inte gör någon besviken.

Alla FOCUS modeller

Jämför modeller (PDF 3.4MB)
Ford Promotions

 

SE VÅRA SENASTE ERBJUDANDEN

Läs mer

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top