Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Personbilar > NYA MUSTANG
Kampanjpris från Gross Promotional Price (PV)
Rek. pris från Gross Retail Price (PV)

Mer kraft. Mer finess. Mer Mustang.

Ett bra dilemma

Välja en färg är lätt. Att bestämma sig är svårt.

Modellen som visas är en EcoBoost

Bygg din Mustang
New Ford Mustang interior 360 showing the steering column and the dashboard

Sylvass precision

Direkt när du startar nya Ford Mustang sätts en mängd avancerade tekniker igång som förbättrar din körupplevelse på alla sätt.

Den nya digitala instrumentbrädan med 12-tumsskärm ger dig till exempel information som är optimerad för att passa de olika körlägena: Normal, Sport+, Snow/Wet, Track och Drag Strip. Instrumentbrädan byter till och med utseende för att passa det valda läget.

Nya Mustang har även MagneRide™ stötdämparsystem, en avancerad ny stötdämpning som ger oslagbar kontroll på banan och exceptionell komfort på vägen. 

Och med den adaptiva farthållaren väljer du själv vilken hastighet du vill färdas i. Systemet bromsar eller accelererar sedan automatiskt för att hålla dig kvar i den hastigheten. 

Motorvrål på beställning

Vi har lagt till dubbla bränslen och högtrycksinsprutning i Mustangs berömda 5,0-liters V8-motor för att ytterligare förbättra prestandan. Vi har även en ökad overboost på 2,3-liters EcoBoost®-motorn, samtidigt som utsläppsnivån märkbart har sänkts. 

Oavsett vilken motor du väljer får du antingen en smidig sexväxlad manuell växellåda med hög respons eller en sofistikerad tioväxlad automatlåda.

Med Active Valve Exhaust kan du till och med kontrollera ljudet från din nya Mustang. Välj till exempel Race Track-läget för att släppa loss vrålet från motorn. Eller välj Quiet-läget när du kör i lugnare omgivningar.

New Ford Mustang SYNC 3 display

Kör hands-free med Ford SYNC 3

SYNC 3 är vår mest avancerade modell hittills. Snabbare och enklare att använda, med förbättrade röstkommandon och fler funktioner. Den nya kontrollpanelen har större knappar som underlättar användningen och 8-tumspekskärmen i färg har nu samma "nyp-och-svep-funktion" som den som finns i smartmobiler och surfplattor, för en mer intuitiv navigering. SYNC 3 har nu också AppLink, Apple’s CarPlay och Android Auto för att visa din smartmobildata på pekskärmen.

Ett system som kan hjälpa till att skydda fotgängare

Krockavvärjning med fotgängaravkänning använder radar och kamerateknik för att skanna av vägen framför dig. Om en kollisionsrisk med ett fordon eller en fotgängare upptäcks blir du varnad. Om du inte reagerar i tid kan systemet automatiskt slå till full bromsverkan för att hjälpa till att minska risken för, eller helt eliminera, vissa allvarliga frontalkrockar.

Alla NYA MUSTANG modeller

Jämför modeller (PDF 1MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Du kanske också gillar...

Top