GÖR DIN FORD ÄNNU BÄTTRE

Anpassa din Ford efter dina behov med Ford tillbehör. Vi har ett stort utbud av kvalitetstillbehör. Ford originaltillbehör är skräddarsydda för att passa just din Ford och har utvecklas parallellt med bilen. Tillbehören är noggrant utprovade och rigoröst testade. För oss är det extremt viktigt att leverera säkerhet och prestanda av högsta klass. Ford originaltillbehör - när endast det bästa är gott nog.

Som ett komplement har vi även utvalda tillbehör i samarbete med leverantörer, allt från takboxar till bilbarnstolar. Du hittar tillbehörssortimentet i  tillbehörskatalogen. Har du frågor eller saknar  något i sortimentet ta kontakt med din Fordåterförsäljare.

Tillbehör efter säsong
Anpassa din Ford efter säsong. Eftermonterade dragkrokar, takboxar och räcken – perfekt både för skidsäsongen eller när som under året när du är i behov av ökad lastvolym. Se till att du håller bilen fin och skyddad från lera och smuts med våra golv- och bagagerumsmattor, perfekt för alla årstider. Vill du slippa skrapa din rutorna och stiga in i en uppvärmd bil på morgonen är en kupévärmare att rekommendera.

Vill du slippa stryka när du kommer fram? Kolla in våra praktiska tillbehör för transport av kläder. Oavsett om du är ute efter att göra din Ford ännu snyggare eller om du optimera din bil med olika biltillbehör så har vi tillbehören du behöver. 

Däck
Det finns många saker att beakta när det kommer till just däck. På Ford får vi ofta frågor om när det är dags att skifta, från sommar-till vinterdäck eller tvärt om. Eller hur man vet när det är dags att byta ut sina befintliga däck och vad man bör tänka på när man ska köpa nya. På Ford är vi experter på däck så behöver du hjälp med att se ut nya, att skifta eller att förvara din däck så varmt välkommen att besöka våra verkstäder. 

Tillbehör från KW parts
KW Parts är specialister på reservdelar och tillbehör till amerikanska bilar och pickuper och är ett perfekt komplement till Ford originaldelar. De erbjuder allt från extraljus, flaklock och trimdelar till hasplåtar, taktält och Roush-delar. När det kommer till extraljus som är så viktigt nu under den mörkare delen av året har KW Parts modellanpassade kit med högpresterande LED-ramper. De är enkla att installera då de levereras kompletta med LED-ramper, kablage, modellspecifika monteringsbeslag samt en monteringsanvisning. Montagen är diskreta då de görs infällda i grillen eller i somliga fall bakom. Fördelarna är att bilens utseende och funktioner påverkas minimalt, man slipper oönskat vindbrus och som bonus - lamporna blir betydligt svårare att stjäla! För priser kontakta din Fordåterförsäljare.

FÖRVARING FLAK FRÅN KW
MUSTANG PERFORMENCE BY ROUSH
LAP ELECTRICAL BLIXTLJUS FRÅN KW