FORDPASS
FordPass är framtagen för att göra det bättre än någonsin att äga en Ford. Du kan till exempel hitta bensinstationer, parkeringsplatser och andra intressanta platser i närheten och skicka dem direkt till bilens navigationssystem. Du kan även få viktig information om fordonets skick och användbara servicepåminnelser skickade direkt till din telefon. Hämta appen i App Store eller på Google Play.
Din Ford i din handflata
En uppkopplad värld med uppkopplade bilar! Anslut din bil med FordPass Connect och få tillgång till ett brett utbud av smarta funktioner. När din bil väl är ansluten kommer den att kommunicera med omvärlden och därigenom hålla dig uppdaterad.

Ett urval av smarta FordPass funktioner:
  • Lås, lås upp, starta och stäng av din bil**
  • Kom fram snabbare till ditt resmål med uppdaterad trafikinformation i realtid***
  • Hitta och dela resmål
  • Hitta parkeringsplatser och vart du parkerat 

FORDPASS CONNECT
FordPass Connect* modemet och FordPass appen gör att du kan interagera med din bil som aldrig förr. Upptäck en serie funktioner i ditt fordon och på din smartmobil som arbetar tillsammans för att hålla dig bekvämt uppkopplad på varje resa.

SUPPORT
Våra FordPass Guider finns här för dig, alltid till hands för att ge dig mobilitetsråd när du behöver det.

Har du frågor eller funderingar som du inte kan få svar på av din Fordåterförsäljare eller från vår hemsida är du varmt välkommen att kontakta FordPass Kundtjänst.

Vi nås via e-post: fpswe@ford.com eller telefon: 031-707 11 75
VIKTIG INFORMATION