SERVICE FÖR TRANSPORTBILAR

När din Ford inte rullar gör inte verksamheten det heller. Med Ford Service är du snabbt tillbaka på vägarna. Skulle du bli ofrivilligt stillastående längs vägen får du hjälp av Ford Assistans direkt. Ford vägassistans ingår helt utan kostnad när du servat din transportbil på en Fordauktoriserad verkstad. På våra verkstäder får du dessutom en första primär diagnos och estimerad reparationstid inom 4 timmar vid driftstopp.
Alltid nära dig
Ford har närmare hundra auktoriserade verkstäder, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Alla mekaniker är specialutbildade av Ford för att klara specifika krav vad gäller teknisk standard och kvalitetsstandard för kommersiella fordon och bilflottor. Många Fordverkstäder har även tillgång till besiktningsmöjligheter. Vi har även verkstäder som erbjuder en utökad service som exempelvis inspektioner på plats och förlängda öppettider.

Våra servicelöften
Vi vet hur viktig din transportbil är för dig i ditt arbete och vi gör vi vårt yttersta för att få den diagnostiserad och åtgärdad så snabbt som möjligt.

På våra verkstäder får du:
  • En första primär diagnos och estimerad reparationstid inom 4 timmar.*
  • Service inom 24 timmar, vid behov.**
  • Hjälp med att hämta och/ eller lämna bilen, vid behov.**  
  • Kostnadsfri vägassistans i Sverige och större delen av Europa. Ingår vid bilköp och förnyas varje gång du servar din bil hos oss.
  • Kostnadsfria hälsokontroller av din bil med återkoppling via film, vid behov.***
  • Tillgång till kvalificerad och specialutbildade transportbilsmekaniker.
  • Tryggheten att endast kvalitetskontrollerade Ford originaldelar samt utrustning används.
  • Förlängd garanti.

FORD NATIONELLA SERVICEAVTAL
Med Ford Serviceavtal behåller du nybilskänslan länge samtidigt som du kan planera för och reducera kostnaderna för service. Undvik oplanerade kostnader och få en fast och tydlig prissättning för de servicetillfällen som bilen behöver. Våra verkstäder använder endast originaldelar och alla arbeten utförs av specialutbildade Fordtekniker. Med flexibla upplägg anpassar vi serviceavtalen efter din/a bilmodeller, körprofil och budget. 

Ford economy transportbil
Är din Ford transportbil 4 år eller äldre kan du boka Ford Economy Service, vår prisvärda originalservice för äldre bilar. För oss har bra service ingen övre ålder utan vi följer våra bilar hela vägen. I Ford Economy Service ingår en 30 punkters säkerhetskontroll där vi kontrollerar din transportbils viktigaste funktioner såsom bromssystem, motor, strålkastare och batteri. Även byte av olja och olje- och kupéfilter ingår. Våra specialutbildade Fordtekniker använder uteslutande Ford originaldelar. Dessutom ingår Ford Assistans helt kostnadsfritt fram till nästa servicetillfälle. Kontakta din auktoriserade Fordverkstad för tidsbokning eller information. 

FORD PÅBYGGNATIONER
Gör din transportbil ännu bättre! Vi anpassar, bygger om och utvecklar våra fordon tillsammans med våra partners. Våra arbetsklara transportbilar ger en kostnadseffektiv lösning och ett brett utbud oavsett affärsbehov. Vi har modellutbud och lösningar som kan specialanpassas till varje bransch.

VIKTIG INFORMATION