Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Personbilar > TOURNEO CUSTOM
Kampanjpris från Gross Promotional Price (PV)
Ord. pris från Gross Retail Price (PV)
Kombinerad förbrukning fr
Räckvidd på el Upp till (WLTP)
Säten

FORD TOURNEO CUSTOM

Byggd för effektivitet. Skapad för bekvämlighet.

Med sittplatser för upp till åtta passagerare erbjuder Ford Tourneo Custom ett praktiskt och mångsidigt innerutrymme, med den exceptionella komforten hos ett förstklassigt passagerarfordon. Nu finns den med ett bredare sortiment av bränsleeffektiva diesel- eller avancerade hybridalternativ. Resultatet blir en mer förfinad och sofistikerad persontransportbil än någonsin tidigare. 

Ett bra dilemma

Välja en färg är lätt. Att bestämma sig är svårt.

Modellen som visas är en Titanium

Bygg din Tourneo Custom
New Ford Tourneo Custom PHEV parked next to modern building
Tourneo Custom PHEV skeletal view of powertrain

En liten elmotor kan förbättra effektiviteten

Nya Tourneo Custom finns som EcoBoost Hybrid. Denna teknik bidrar till att minska bränsleförbrukningen och sänka utsläppen, med en liten batteridriven elmotor som ger extra stöd till förbränningsmotorn när det behövs. Kinetisk energi och regenerativ bromsning laddar hybridbatteriet på 48 volt medan du kör.

Tourneo Custom PHEV skeletal view of battery

Det bästa av två världar

Tourneo Custom laddhybrid (PHEV) använder två separata kraftkällor. En batteridriven elmotor driver fordonet medan dess Ford EcoBoost 1,0 liters bensinmotor laddar hybridbatteriet och utökar fordonets räckvidd. Föraren kan välja mellan tre tillgängliga EV-lägen, inklusive EV Now som gör att du kan köra med nollutsläpp på enbart el, med en räckvidd på 56 km. PHEV-batteriet kan också laddas i de flesta eluttag.

Tourneo Custom PHEV EcoBlue diesal engine

Effektiv dieselteknik

Nya Tourneo Custom har en serie Ford EcoBlue 2,0-liters dieselmotorer med fyra tillgängliga drivlinor som ger upp till 185 Hk. Och med det katalytiska reduktionssystemet AdBlue® som omvandlar NOx-utsläpp till kväve och vatten lever varje motor även upp till de stränga utsläppskraven enligt Euro 6.2.

Ford Turneo Custom parked near boat shed

Teknik i framkant för ditt välbefinnande och din komfort

Nya Tourneo Custom finns med en imponerande lista smarta tillval, som dödavinkelövervakning som upptäcker de fordon som du kanske missar. Funktionen intelligent hastighetsbegränsaren använder exempelvis kameran för igenkänning av vägmärken (Traffic Sign Recognition) först för att känna igen den aktuella hastighetsbegränsningen (när den är aktiverad) och sedan för att hålla dig kvar under maxhastigheten.

Döda vinkelövervakning med varning för korsande trafik varnar dig om det upptäcker annalkande trafik när du backar ut ur ett parkeringsutrymme. Den adaptiva farthållaren hjälper dig att automatiskt hålla ett förinställt avstånd till bilen framför.

Luta dig tillbaka, slappna av och njut av körningen

Med Tourneo Custom får du njuta av en fantastisk åkupplevelse oavsett var du sitter. Flexibla baksäten erbjuder många olika sätes- och bagagekombinationer. Om du väljer L2-versionen med lång hjulbas får du ännu mer bagageutrymme.

Nya vändbara säten på andra sätesraden ger möjlighet att enkelt skapa en konferenssittning. Beroende på vilken modell du väljer kan du dessutom få tre separata säten på andra raden och/eller enskilda säten på den tredje sätesraden. De enskilda sätena kan dessutom vikas, fällas ner, stuvas om eller tas bort var för sig. När det gäller bekvämlighet och ändamålsenlighet får du tyger och interiördetaljer av högsta kvalitet, fler förvaringsmöjligheter och ett hantverk som liknar det du finner i en personbil, vilket garanterar tillfredsställande resor för såväl förare som passagerare.

New Tourneo Custom driving

Ett system som kan hjälpa till att skydda fotgängare

Pre-Collision Assist upptäcker fordon på vägen framför dig eller fotgängare som kan komma att korsa bilens färdväg och varnar dig. Om du inte reagerar kopplar systemet automatiskt på bromsarna. Denna nya teknik är utformad för att minska olyckornas allvarlighetsgrad eller helt och hållet undvika dem och fungerar effektivt vid hastigheter på upp till 80 km/h (vid normala väg- och fordonsförhållanden).

Alla TOURNEO CUSTOM modeller

Jämför modeller (PDF 1,4MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Du kanske också gillar...

Top