MÅNGSIDIG OCH KAPABEL
NYA FORD TOURNEO CUSTOM

HELT NYA FORD TOURNEO CUSTOM

Vi presenterar den lyxiga nya Ford Tourneo Custom. Helt omdesignad och med ett val mellan effektiva EcoBlue-dieselmotorer och helt elektriska versioner i form av E-Tourneo Custom.

Flexibla säten med plats för upp till 8 passagerare, 5G-modem med anslutna tjänster och fullpackad med premiumfunktioner så att du alltid känner dig som hemma.
UPPTÄCK NYA TOURNEO CUSTOM
  • Upp till 370 km elektrisk räckvidd
  • 125 kW DC snabbladdning
  • 2,3 kW Pro Power Onboard
  • Upp till 2 ton maximal dragkapacitet**
  • 2.0-liters dieselmotor
  • Helt ny 8-växlad automatlåda
  • Kan väljas med fyrhjulsdrift (endast automat)
  • Upp till 2,5 ton maximal dragkapacitet**
SMARTARE UTRYMME OCH FÖRVARING
Nya anpassningsbara baksäten erbjuder oändliga sätt att transportera passagerare och last. Och den smidiga hands-free sidodörren med låg instegshöjd gör det lätt att ta sig in och ut.
EN FÖRHÖJD UPPLEVELSE
Nya Luxe Pack (tillval) ger Tourneo Custom en förstklassig känsla. Med panoramasoltak, läckra B&O Play ljudsystem med 15 högtalare, uppvärmda baksäten och stämningsfull omgivningsbelysning. Precis vad du och dina passagerare förtjänar. Kommer våren 2024.
DITT MOBILA KONTOR
Komplett med 5G och SYNC 4 med en 13” pekskärm och röstigenkänning. Du kan också navigera med livetrafik för att enklare komma fram i tid. Du hittar praktiska förvaringsutrymmen för dina enheter, extra USB-anslutningar och vår smarta, ställbara ratt. När du är parkerad kan du lägga den platt för att skapa en bordsyta för din bärbara dator eller din lunch. Kommer våren 2024.
PRO POWER OMBORD
E-Tourneo Custom (kommer hösten 2024) är tillgänglig med Pro Power Onboard, som gör att ditt fordon kan användas som en 2,3 kW mobil kraftkälla. Du kan enkelt ladda din elcykel, lampor, bärbara datorer och andra enheter vart du än befinner dig.
AVANCERAD FÖRARASSISTANS
En rad smarta förarassistanssystem (tillval) hjälper till att göra körning, parkering och ditt arbete enklare. 360°-kameror (kommer våren 2024), Active Park Assist och Reverse Brake Assist förenklar manövreringen av bilen. Och den intelligenta adaptiva farthållaren med körfältscentrering underlättar din körning.
E-TOURNEO CUSTOM
Den Helelektriska drivlinan erbjuder upp till 370* km räckvidd och 125 kW DC snabbladdning. Den har även 2,3 kW Pro Power Onboard - idealiskt för att driva digitala enheter, verktyg eller sport- och campingutrustning.

Orange Ford Tourneo Custom by the water
VIKTIG INFORMATION