Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Personbilar > TOURNEO CONNECT
Kampanjpris från Gross Promotional Price (PV)
Rek. pris från Gross Retail Price (PV)

TOURNEO CONNECT

Den här bilen har ett genialt, flexibelt sätessystem. Dessutom tillkommer en lång lista av tekniska funktioner, antingen som standard eller tillval, som du normalt förväntar dig att hitta i mycket dyrare personbilar. Den har sofistikerade men användarvänliga system som håller dig uppkopplad, handsfreeteknik, kontroller för att styra och övervaka din hastighet och till och med funktioner som skyddar fotgängare i fordonets närhet. 

Med sin omarbetade exteriör och förbättrade invändiga kupé och effektivitet är Tourneo Connect ett mycket förnuftigt val när det gäller att ta sig från punkt A till punkt B, oavsett vem eller vad du transporterar.

Ett bra dilemma

Välja en färg är lätt. Att bestämma sig är svårt.

Ford Tourneo Connect with Intelligent Speed Assist detecting a speed sign

Hjälper till att hålla dig inom hastighetsgränsen

Tourneo Connect har nu även Intelligent hastighetshjälpen (Intelligent Speed Assist). Ett system som är utformat för att förbättra din farthållningskontroll så att du kan koncentrera dig på vägen. Först känner skyltscanningskameran (Traffic Sign Recognition) igen den aktuella hastighetsbegränsningen (när den är aktiverad), sedan reglerar systemet automatiskt bilens högsta tillåtna hastighet efter den gällande hastighetsgränsen.

SYNC 3. För en enkel handsfree upplevelse

Ford SYNC 3 är ett avancerat system som gör att du kan hålla kontakten och styra din telefon, musik och navigationssystem. Välj antingen röstkommandon eller 6-tums pekskärm med nypa och snabba gester för intuitiv navigering. Live Traffic® kan hjälpa dig att undvika sylt. Du kan även kalla upp en lista med lokala restauranger genom att bara säga "jag är hungrig".

Ford Tourneo Connect interior with  SYNC 3
Ford Tourneo Connect engine scheme

En ny kraftfull och effektiv motor

Den toppmoderna turboladdade dieselmotorn Ford EcoBlue ger mätbart förbättrad effektivitet, prestanda och finess. Den finns med 75, 100 och 120 hästkrafter och är mer responsiv och tystare än någonsin tidigare.

Ett system som kan hjälpa till att skydda fotgängare

Pre-Collision Assist upptäcker fordon och fotgängare framför bilen. Det kan till och med upptäcka fotgängare som kan vara på väg att korsa ditt fordons färdväg. Systemet varnar dig om det upptäcker en möjlig kollision och om du inte reagerar bromsar det automatiskt bilen åt dig. Tekniken är utformad för att minska olyckornas svårighetsgrad eller helt och hållet undvika dem och fungerar vid hastigheter på upp till 80 km/h.

Ford Tourneo Connect with Pre Collision Assist
Ford Tourneo Connect spacious interior

Flexibla sittplatser

Det praktiska sittarrangemang inkluderar Ford Fold Flat System för att göra det enkelt att ordna insidan av din bil för att bära passagerare, bagage, skrymmande eller långa föremål, eller en kombination av dem alla.

I 5-sits Tourneo Connect är den andra raden av säten delad 60/40. Och med ryggen vikta platt kan hela sätet tumla framåt för att maximera bilens bagageutrymme. Om du behöver ännu mer utrymme för tunga föremål, kan platserna snabbt och enkelt tas bort helt.

I den 7-sitsiga Grand Tourneo Connect får du Fold Flat System för ännu större flexibilitet. Med detta genuina system viks den andra raden av 60/40 delade sittplatser och tumlar fram i fotbrunnen för att ge dig en helt platt lastgolv. Den tredje raden med 50/50 delade säten viks också platt.

Alla TOURNEO CONNECT modeller

Jämför modeller (PDF 2.7MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Du kanske också gillar...

Top