SMART PÅ ALLA SÄTT
FORD PUMA
EFFEKTIV & SMIDIG
FORD PUMA

Ford Puma

Konstruerad för att hjälpa dig få ut det mesta möjliga av ditt moderna liv.

Ford Puma har en innovativ människocentrerad design, djärv SUV-stil utvändigt och sofistikerad hybriddrivlina som är designad för att levera mer kraft*, 20 % snabbare acceleration och 10 % mer bränsleeffektivitet**. Puma kan även köras på E85, vilket både är kostnadseffektivt samt bidrar till lägre utsläpp.

Puma söker inte din uppmärksamhet – den kräver det i tysthet.
Guidad genomgång

Anpassa din Puma

Modellen som visas är en ST-Line
Förarhjälp som maximerar körglädjen
Ford Puma har en mängd innovativa funktioner utformade för att förbättra din körglädje. Det är till exempel valbara körlägen och Ford Co-Pilot 360, en imponerande uppsättning hjälptekniker som arbetar tillsammans för att hantera acceleration, bromsning och till och med styrning. Här ingår adaptiv farthållare, krockavvärjningssystem och styrhjälpsystem som alla håller ett vakande öga på vägen framför dig och varnar för potentiella faror.

Blue Ford Puma driving fast on road in city close up
ELEKTRIFIERAD PRESTANDA
En ny era av renare elhybridfordon är här och Ford Puma förkroppsligar denna nya riktning. Puma-motorerna erbjuder ett urval av nya framåtblickande, avancerade EcoBoost hybridbensinmotorer med enastående prestanda, imponerande bränsleekonomi och märkbart lägre koldioxidutsläpp än andra konventionella motorer som inte är hybridmotorer. Puma kan även köras på E85, vilket både är kostnadseffektivt samt bidrar till lägre utsläpp.

Snygg & komfortabel
Inte bara snygg att se på, utan även smart. Ford Pumas kupé sveper in dig i snygg design och skinnklädd förfining. Framsätena har svankstöd och massagefunktion för extra komfortnivå. Ljusa interiördetaljer höjer känslan av en sofistikerad stil. En mängd smarta funktioner och innovativ teknik ger dig samtidigt full kontroll. Från den digitala instrumentpanelen på 12,3 tum och den avancerade 8 tums pekskärmen till en mängd ytterligare tjänster och funktioner som är tillgängliga via ditt SYNC 3-infotainmentsystem och FordPass Connects inbäddade modem. Varje del har designats för att göra din körning så behaglig som möjligt.

Woman opening car rooftop hatch in a Ford Puma
TRYGGARE KÖRNING
Din säkerhet är vårt ansvar, från att varna dig för potentiella kollisionsrisker till smarta system som hjälper dig att upprätthålla grepp och stabilitet. Därför levereras Ford Puma fullastad med smart hjälpteknik som är utformad så att du, din familj och andra trafikanter skyddas.

Blue Ford Puma stop assist visualization
Praktiskt rymlig
Ett modernt liv kräver ofta en uppfinningsrik inställning till hur du utnyttjar utrymmet. Med klassens bästa kompromisslösa lastkapacitet i bakluckan omfamnar Ford Puma detta sätt att tänka.

Förutom elegant stil och imponerande närvaro balanseras Pumas vackert skulpterade exteriör med genomtänkt funktionalitet. Levererar verklig mångsidighet i designdetaljerna.

Blue Ford Puma open trunk
VIKTIG INFORMATION