Home > Personbilar > HELT NYA FORD KUGA
Kampanjpris från Gross Promotional Price (PV)
Rek. pris från Gross Retail Price (PV)

NYA FORD KUGA 

Vackert designad, anmärkningsvärt effektiv och mer kapabel än någonsin. 

Som en del i Fords löfte att elektrifiera hela vårt modellutbud finns nu Kuga som både mild- och laddhybrid. Du kan beställa din laddhybrid för leverans 2021.

Fords avancerade hybridteknologi är designed för en effektivare, tystare och mer sofistikerad Hybrid- upplevelse.

Lika sofistikerade som sina hybridsyskon finns även Kuga som EcoBlue diesel (FWD och AWD) och EcoBoost bensin versioner. Valet är ditt.

Ett bra dilemma

Välja en färg är lätt. Att bestämma sig är svårt.

Modellen som visas är en Titanium

Bygg din Kuga
Red Ford Kuga

Vilken modell är rätt för dig?

En kombination av bensin och elkraft

Kugas avancerade laddningsbara hybridteknologi kombinerar en batteridriven elmotor med en 2,5-liters bensinmotor. Hybridbatteriet kan laddas hemma eller på offentliga laddningsstationer (inte DC, snabbladdning). Kraft som återvinns under bromsning hjälper också till att ladda batteriet under körning. Fullt laddad kan Kuga Plug-in Hybrid köra upp till 56 km på ren eldrift och med en total räckvidd på upp till 748 km. Vackert designad, anmärkningsvärt effektiv och mer kapabel än någonsin. Kuga Plug-in Hybrid tillgänglig att beställa för leverans 2021.

Ford Kuga showing MHEV powertrain

Extra stöd för din motor

Kuga EcoBlue Hybrid har en elmotor med ett 48-volts batteri. Det milda hybridsystemet återvinner energi som vanligtvis går förlorat vid bromsning och använder sedan energin för att ge ytterligare kraft till 2,0-liters dieselmotorn. Detta hjälper till att minska utsläppen och förbättrar bränsleekonomin.

Ford Kuga vignale front view parked in garage

Effektiv självladdning

Tillgänglig slutet 2020. Självladdande Kuga Hybrid kombinerar en mycket effektiv 2,5-liters Duratec-motor med en batteridriven elmotor. Precis som EcoBlue Hybrid tillvaratar systemet den kraft som vanligtvis går förlorad vid inbromsning. Men det större batteriet kan lagra mer kraft vilket ytterligare förbättrar bränsleekonomin, och kan till och med köra kortare sträckor endast på el.

Det smartare dieselalternativet

Föredrar du diesel? Ford Kuga erbjuder både 1,5 och 2,0-liters EcoBlue-motorer med den senaste dieseltekniken för att förbättra effekt, vridmoment och ekonomi, samtidigt som utsläppen minskas. Oavsett vilken dieselmotor du väljer kan du välja mellan manuell eller avancerad automatlåda med en imponerande effekt på 120 hk respektive 190 hk.

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

Kompromisslös prestanda

EcoBoost-bensinmotorn på 1,5 liter utnyttjar en kombination av direkt bränsleinsprutning och turboladdning tillsammans med cylinderavaktiveringsteknik för att uppnå enastående effekt med anmärkningsvärd effektivitet. Den finns med 120 hk eller 150 hk så att du kan dra fördel av all den kompromisslösa prestanda du förväntar dig från en vanlig 1,5-liters motor, men med bättre bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp.

Hur mycket kan du spara genom att välja nya Ford Kuga Plug-In Hybrid?

{{::labels.currentVehicleHeaderText}}

{{::labels.energyCostHeaderText}}

{{::labels.yourSavingHeaderText}}

{{::labels.yourSavingSecondaryText}}

{{::finalStepFormatting.prefix}} {{result}} {{::finalStepFormatting.postfix}}

Uppskattad kostnadsbesparing per år. Lägre fordonsskatt (360kr /år) och statlig bonus på upp till 37 155kr är ej inkluderade i detta exempel.Estimated 1 year savings

Tjänstebil

Det bästa av två världar

Oavsett destination använder helt nya Kuga laddhybrid två kraftkällor för att ta dig dit du ska mer effektivt än någonsin. Den avancerade eldrivlinan gör att du kan köra kortare resor på upp till 56 km utan utsläpp och ladda var som helst där du har tillgång till elnätet. För längre resor ser den konventionella förbränningsmotorn till att du kan åka så långt du behöver genom att använda powersplit-teknik för att ladda hybridbatteriet när du kör. Energin som fångas genom regenerativ bromsning hjälper dig att ladda upp batteriet igen.

Gör tung trafik till ett lätt jobb. 

Intelligent adaptiv farthållare håller dig i den hastighet du väljer. Om den inbyggda RADAR-sensorn upptäcker ett fordon framför dig saktar den ned farten så att ett säkert avstånd hålls mellan bilarna. Så fort vägen är fri igen accelererar systemet automatiskt till den valda hastigheten. Det här tillsammans med filhållningssystemet, som hjälper till att förhindra oavsiktliga avvikelser över linjerna, gör de långa resorna ännu mer njutbara.

Red All New Ford Kuga driving over bridge
A hand with mobile phone with FordPass App

Frigör en värld av uppkoppling

Helt nya Kuga finns nu med ett inbyggt FordPass Connect-modemFordPass Connect Ranger som ger dig en hel rad nya funktioner för att ta dina resor till en helt ny nivå. Få 4G LTE wifiWi-Fi Hotspot (upp till 4G ) för upp till tio enheter, skicka resmål direkt från telefonen till navigeringen i din bil och få trafikinformation i realtidFordPass with Live Traffic längs vägen. Avancerade fjärrfunktioner låter dig styra och övervaka din nya Kuga oavsett var du befinner dig. Om du väljer en laddhybrid kan du använda din mobil för att kontrollera din bils status, få EV-relaterade notiser och se dina laddningsinställningar.

Ett system som kan hjälpa till att skydda fotgängare

Krockavvärjning (Pre-Collision Assist) med fotgängaravkänning använder kamerateknik för att skanna av vägen framför dig. Om en kollisionsrisk med ett fordon eller en fotgängare upptäcks blir du varnad. Om du inte reagerar i tid kan systemet automatiskt slå till full bromsverkan för att hjälpa till att minska risken för, eller helt eliminera, vissa allvarliga frontalkrockar.

all New Ford Kuga driving past modern office building
All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them

Flexibla säten anpassar sig efter dina behov

Helt nya Kuga är utformad för att vara redo för allt, med en dynamisk ny interiördesign som ger dig optimal frihet och anpassar sig för varje resa. Behöver du mer bagageutrymme till en längre resa eller föredrar du lyxen med extra benutrymme där bak? Flexibla baksäten som kan skjutas framåt eller bakåt för att passa dina behov med en ökad lastkapacitet på 64 liter när de är framåtskjutna så att du aldrig får problem med att ta med allt du behöver.

Nya Ford Kuga Plug-In Hybrid ”Bäst i test” av laddbara hybridsuvar

 

Nya Ford Kuga Plug-In Hybrid vinner Vi Bilägares test (Nr 10 2020) och prisas bland annat för den mesta eldriften, rymligaste kupén och snålaste bensinmotorn.

Ta del av testet i sin helhet.

all New Ford Kuga driving past modern office building

Alla HELT NYA FORD KUGA modeller

Jämför modeller (PDF 2.5MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top