Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Transportbilar & Pickups > NYA TRANSIT SKÅP

NYA FORD TRANSIT SKÅPBIL

Smartare, ännu mer användbar, uppkopplad teknik. Mer kraftfulla och effektiva motorer. En iögonfallande ny design. Och, viktigast av allt, förbättringar när det gäller lastkapacitet. Det här är nya Ford Transit.

Muskler och hjärna

Exteriören på vår senaste Ford Transit ger en fräsch stil på den välkända formgivningen. På insidan har den intelligent framtagna kuppen samtidigt en ny instrumentpanel som ger dig en serie avancerade tekniker på fingeravstånd.

New Ford Transit Van

Avancerad ny motorteknik

Nya Ford Transit ha en ny avancerad 2,0-lilters Ford EcoBlue dieselmotor, den är mer kraftfull och effektiv än någonsin tidigare. Med fyra olika drivlinor som ger upp till 185 HK och 415 NM torque kommer du garanterat hitta det som passar dina behov. . Bilen finns även som en lätt hybridelbil för ännu bättre bränsleekonomi och minskade CO2-utsläpp. Nya Transit finns också med en HDT-motor (Heavy Duty Truck) för kunder med särskilda krav på tjänstevikt, vilket gör den idealisk för tyngre jobb.

Hjälper dig arbeta smartare

Nya Ford Transit är fullpackad med avancerad teknik. Allt är framtaget för att hjälpa dig jobba smartare och mer effektivt. Här ingår informationssystem för dödavinkeln och varningssystem för korsande trafik, båda framtagna för att varna dig för andra trafikanter när du byter fil eller backar. Aktiv parkeringshjälp gör det enklare att parkera din skåpbil. Och den nya intelligenta adaptiva farthållaren bidrar till att göra långa resor på motorvägen mindre långtråkiga och mer ekonomiska. Den har även en högt placerad bakåtriktad kamera med nedåtriktat ljus och en framåtriktad vidvinkelkamera så att du alltid kan se vad som finns runt din skåpbil. Det är teknik som är så användbar att du undrar hur du har klarat dig utan den.

Blue Ford Transit Van driving on road

Exceptionellt lastutrymme och åtkomst

Nya Transit har ett imponerande lastutrymme både när det gäller lastlängd, bredd (från hjulhus till hjulhus) och det användbara invändiga höjdutrymmet. Med 15,1 kubikmeter lastutrymme får du plats med last som är längre än tre meter. Och med en lastkapacitet på upp till 2,1 ton har du aldrig ont om plats eller möjlighet att transportera nästan allt. Breda sidolastdörrar, optimerad öppningshöjd och ett trappsteg bak gör att du enkelt kommer åt din last.

Nyckeln till en mer uppkopplad värld

För första gången någonsin finns nya Transit med FordPass Connect-modem*. Systemet ger en mängd ovärderliga fördelar som upp till 4G LTE Wi-Fi** för upp till tio enheter och uppdateringar av trafikinformation i realtid direkt till satellitnavigeringen i din bil. När det kombineras med FordPass-appen i din telefon kan du kolla om du kom ihåg att låsa dörrarna och även låsa och låsa upp dem på distans. Du kan till och med se var din skåpbil står på en karta, så att du inte behöver oroa dig över någonting när du parkerat på en okänd plats.

Ett system som kan hjälpa till att förhindra krockar och skydda fotgängare.

Krockavvärjning med fotgängaravkänning använder radar och kamerateknik för att skanna av vägen framför dig. Om en kollisionsrisk med ett fordon eller en fotgängare upptäcks blir du varnad. Om du inte reagerar i tid kan systemet automatiskt slå till full bromsverkan för att hjälpa till att minska risken för, eller helt eliminera, vissa allvarliga frontalkrockar.

Ett skåp, flera varianter

En, två eller flera passagerare. L2, L3 och L4 karosslängder. H2 och H3 takhöjder.

Välj en Transit och konfigurera den så efter dina behov.

Skåpbil

Maximalt lastutrymme och kapacitet.

Ford Transit skåpbil är ultraflexibel och otroligt anpassningsbar. Välj bland tre lastrumslängder och ett utbud av totalvikt och drivlinekonfigurationer. Oavsett uppgift så finns det en Transit byggd för uppgiften.

Dubbelhytt

Säker transport av människor och deras utrustning.

Ford Transit dubbelhytt är ändamålsenligt byggd för att transportera upp till sju personer och det finns upp till 10,6 m³ av flexibelt lastutrymme bakom en säker mellanvägg.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top