Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Personbilar > FIESTA
Kampanjpris från Gross Promotional Price (PV)
Rek. pris från Gross Retail Price (PV)

Ford Fiesta

Ett bra dilemma

Välja en färg är lätt. Att bestämma sig är svårt.

Modellen som visas är en Titanium

Bygg din Fiesta
Ford Fiesta

Det kan man kalla smart!

Teknik bör alltid ha ett syfte. Och när du startar din Ford Fiesta sätter du samtidigt igång en hel rad avancerade funktioner och system. Parkeringshjälpen Active Park Assist, farthållarsystemet Adaptive Cruise Control, filhållningssystemet Lane Keeping Aid, och igenkänning av vägmärken (Traffic Sign Recognition) är bara några exempel … Förbered dig att få uppleva tekniska lösningar som är så smarta och användbara att du kommer att undra hur du någonsin klarat dig utan dem.

Avkopplande och uppiggande. Ovärderlig och intelligent.

När smart teknik fungerar sömlöst i ditt hem, borde den givetvis göra det i bilen också. Det är därför som Fiesta är utrustad med SYNC 3 för att underlätta din vardag, B&O för att göra bilresorna roligare och ett öppningsbart panoramatak för att göra turen till en ren njutning. Upptäck allt detta och mer därtill i ett utrymme som erbjuder all bekvämlighet som du någonsin kan önska.

Njut av prestandan. Omfamna effektiviteten. 

Varför ska du behöva välja mellan nervkittlande prestanda och kostnadsbesparande effektivitet? I en Fiesta kan du få allt. Med Fords 1,0-liters EcoBoost bensinmotor har du en femfaldig vinnare av International Engine of the Year i din tjänst. Auto-Start-Stop hjälper dig spara bränsle varje gång du stannar för rött ljus. Samtidigt sörjer den sofistikerade kördynamiken och precisionsstyrningen för en givande och kompromisslös körupplevelse.

Din trygghet och säkerhet är alltid vår prioritet

Fiesta är fullpackad med avancerade tekniska lösningar avsedda att skydda dig, dina passagerare och din bil om olyckan skulle vara framme. Några huvudfunktioner är Active City Stop (autobroms), dörrkantsskydd och SYNC 3 med Emergency Assistance. Det finns många andra system också, varav vissa är till för att se till att olyckorna helt och hållet kan undvikas.

Gör dig redo för nya rutiner

En helt ny typ av Fiesta, Active är designad för staden. Den SUV-inspirerade stylingen inkluderar takräcken, bredare hjulbågar och distinkta 17 tums-metallfälgar. Den ökade körhöjden ger dig en mer närvaro på vägen.

Alla FIESTA modeller

Jämför modeller (PDF 990KB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top