Home > Köpa > Upptack > Hybrid Electric GLP
Ford Hybrid and Electric logo

RÖRLIGHETENS FRAMTID

Tiden när dina enda alternativ var bensin- eller dieselmotorer är förbi. Nu är du bortskämd med alternativ som mild hybrid, hybrid, plug-in-hybrid och helelektriska fordon. Det kan ibland vara förvirrande att försöka förstå all ny teknik. Men med rätt information ligger kraften i dina händer.

Ford planerar att lansera 16 helelektriska fordon inom en global portfölj med 40 elektriska fordon till 2022. Våra helt nya helelektriska arbetsfordon med en beräknad räckvidd på 500 km anländer under 2020.

Vilket elfordon är rätt för dig?

Om du funderar på att byta till ett elfordon är det viktigt att du förstår skillnaderna mellan dem. Klicka på ikonerna nedan för att få mer information om mild hybrid, hybrid, plug-in-hybrid och helelektriska fordon.

Välj det elektrifierade fordon som passar bäst för dig

Det finns fyra typer av elektriska fordon utformade för att passa varje behov. När du förstår skillnaderna mellan en Mild Hybrid, Hybrid, Plug-In Hybrid och Hel-elektriska fordon, är det mycket lättare att välja den som passar dig och din livsstil.

Ford EV car range animation
Ford Transit Custom PHEV

Bättre för städer med mycket trafik

Vi genomför just nu försök med Ford Transit Custom plug-in-hybrid (PHEV) i London. Genom att arbeta tillsammans med myndigheter och företag utforskar vi hur skåpbilarna kan förbättra luftkvaliteten och den dagliga effektiviteten.

IONITY: Att komma hela vägen fram

Den elektriska revolutionen handlar inte bara om fordonsteknik. Vi investerar även i den infrastruktur som är förutsättningen för längre resor. IONITY är ett samarbete mellan Ford, BMW Group, Daimler och Volkswagen-gruppen med Audi och Porsche. Idag bygger vi ett pålitligt högeffektivt snabbladdningsnätverk över hela Europa för att underlätta för dig vid längre resor och korta uppladdningstiden. Läs mer

IONITY electric charging stations
Which vehicle is right for you logo with electric power scheme

Vilket elfordon är rätt för dig?

Det finns gott om information om elfordon där ute. Men att försöka välja ett fordon som passar din livsstil är inte alltid lätt. Därför har vi sammanställt alla fakta du behöver för att hjälpa dig välja den bil som är rätt för dig.

save on costs icon

Spara på driftskostnaderna

Den genomsnittliga kostnaden för att ladda ett elfordon för att resa 100 km är vanligen lägre än den genomsnittliga kostnaden för bensin eller diesel på samma distansTooltip. Och eftersom elmotorer har färre rörliga delar än förbränningsmotorer blir även deras underhålls- och servicekostnader lägre än för en konventionell motor. Det är goda nyheter på lång sikt eftersom det betyder att mindre pengar läggs på bränsle och underhåll under ditt fordons livscykel.

reduce emissions icon

Minska utsläppen

Om din bil är utrustad med en hybrid- eller helelektrisk drivlina producerar den lägre utsläpp jämfört med en traditionell förbränningsmotor. I ett helelektriskt fordon produceras inga utsläpp vid körning.

Fords Hybrid och elektrifierade modeller

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top