Home > Köpa > Upptack > Fords Hybridserie

Fords elektrifierade bilar

Vilket elfordon är rätt för dig?

Om du funderar på att byta till ett elfordon är det viktigt att du förstår skillnaderna mellan dem. Klicka på ikonerna nedan för att få mer information om mildhybrid, elhybrid, laddhybrid och rena elbilar.

Ford Hybrid logo

Ford Hybrid

Ford investerar 11 miljarder dollar i elektrifierade fordon (år 2017-2022). I Amsterdam vid vårt Go Further-evenemanget i april 2019 meddelade vi införandet av 16 elektrifierade fordon i Europa, varav 8 st som lanseras under 2019.

Ford är engagerade i att skapa en elektrisk framtid i Europa med 14 fordon som skapar Fords hybridfamilj fram till år 2020. Oavsett om du letar efter en stadsbil som är rolig att köra, en praktisk hybridtransportbil för familjen eller en kapabel hybridbil som inte äventyrar dina företagsbehov hittar du rätt fordon för dig i Fords hybridserie.

Det ska vara enkelt att ladda batteriet 

Ford erbjuder ett antal praktiska sätt att se till att batteriet i din laddhybrid eller elbil är laddat. Beroende på vilken typ av elbil eller lätt transportbil du väljer finns det ett flertal laddningsalternativ och lösningar. Vi vill att du så enkelt och smidigt som möjligt ska kunna ladda din elbil.

Läs mer

IONITY electric charging stations
Ford Transit Custom PHEV

Bättre för storstäder

Just nu testas 20 Ford Transit Custom Plug-In Hybrid-transportbilar i ett försök i London. Den största andelen av de hittilts körda 240 000 km körs på ren eldrift. Under testerna har 75 procent av körsträckan i centrala London och 49 procent i ytterområdena skett med ren elkraft. Detta bevisar att även utan ett helt etablerat nätverka av publika laddningspunkter kan Fords hybridteknologi kraftigt minska avgasutsläpp i stadsområdena.

Läs mer

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top