FordPass Pro logo

Oavsett om du arbetar med ett eller upp till fem kommersiella fordon, ger FordPass Pro dig de verktyg du behöver för att hålla dem i gott skick, säkra att köra och i drift. Så att du kan fokusera på arbetet.

 

 

 

FÖRETAGSAPPEN FÖR UPPKOPPLADE FORDON

FordPass Pro-appen är utformad för kommersiella fordon med ett FordPass Connect-modem och gör det möjligt för dig att få tillgång till en rad användbara funktioner när modemet är aktiverat. Vi ser till att allt fler av våra nya nyttofordon utrustas med full uppkoppling. Hör med din Fordåterförsäljare om din nuvarande Ford är kompatibel.

SÄKERHET 

FordPass Pros säkerhetsfunktioner, inklusive bevakningsläge, zonlåsning och fordonsposition i realtid ger ökad trygghet.

HÅLL VAKT

Ökad säkerhet utöver ditt fordons larmsystem. Bevakningsläget meddelar dig om någon försöker ta sig in i ditt fordon med en stulen eller kopierad nyckel.

KONTROLLERA LÅSEN

För extra trygghet kan du kontrollera att alla fordonsdörrar är låsta med en snabb titt på låsens status i realtid. Du kan även komma åt ditt kommandocenter i appen för att låsa eller låsa upp dörrar på distans.

HÅLL KOLL PÅ ERA FORDON

Är alla era fordon där de ska vara? Med FordPass Pro vet du. Håll ett öga på dina nyttofordon och deras senast registrerade position på en karta.

Hantera åtkomst 

Med zonlåsning på distans kan du styra kupé- och lastdörrarna separat. Du kan därmed släppa in någon i kupén samtidigt som du skyddar lastutrymmet.

PRODUKTIVITET

En mängd smarta FordPass Pro-verktyg och produktivitetsfunktioner som hjälper er att få ut mesta möjliga av era nyttofordon.

HANTERA PÅ DISTANS 

Kontrollera om ett fordon är säkert och lås eller lås upp det från appen. Du kan även fjärrstarta automatväxlade fordonTooltip och se till att bilen är isfri och klar för arbete när du är det.

HÅLL DIG UPPKOPPLAD 

Driv ditt företag direkt från din skåpbil. FordPass Connect-modemet förvandlar din fordonskupé till ditt kontor på vägenTooltip, med en trådlös surfzon så att du kan ansluta upp till tio enheter i och runt ditt fordon. 

SKICK

FordPass Pro gör det enkelt att hålla koll på fordonets underhåll. En snabb åtkomst till viktig information om dess skick hjälper dig att minska tiden som det står stilla.

ALLTID HÄR FÖR ATT HJÄLPA DIG 

Fråga din Fordhandlare om att aktivera ditt FordPass Connect-modem när du hämtar din nya bil. Eller se vår instruktionsfilm om hur du gör det själv.