Home > Ägande > Ägandetjänster > FordPass > FordPass Pro
FordPass pro App dashboard mockup

FordPass Pro.

För kontroll och kännedom.

Håll koll på upp till fem kommersiella fordon med funktioner som hjälper dig att hålla dem i gott skick, säkra att köra och i drift. Så att du kan fokusera på arbetet.
 
 
FordPass Pro car icon

Kontrollera skicket på dina fordon

FordPass Pro warning icon

Få en varning om problem uppstår

FordPass Pro remote access icon

Få fjärråtkomst till dina fordon

Ford Transit with person standing on side

Håll dig uppkopplad

FordPass Pro är utformad för nya kommersiella fordon som levereras med FordPass Connect. Vårt inbyggda modem håller dig uppkopplad var du än befinner dig. Ger dig alla funktioner du behöver för att hålla din verksamhet i rörelse.

Ta kontrollen

För att få sinnesro kan du låsa ditt fordon vart du än befinner dig, för att försäkra dig om att allt är i säkert förvar, tryggt och säkert. Och i automatväxlade fordon kan du till och med starta motorn från appen, för att värma upp kupén inför en tidig start på morgonen. Öppna bara din kommandocentral med ett tryck för att fjärrstyra ditt fordon.

Icon of a mobile App buttons
Icons with anti theft indicators and engine coolant alert

Få en varning

Om det uppstår problem med något av dina fordon får du en varning. På så sätt kan du hantera det och undvika eventuella oförutsedda kostnader. Ställ sedan in önskad Ford-återförsäljare och boka service och reparationer direkt från appen. Du får hjälp att planera framåt och hålla dina fordon rullande.

Kontrollera

Med omedelbar tillgång till den viktigaste informationen om vart och ett av dina fordon är det enkelt att hålla koll på underhållet. Du kan kontrollera däcktrycket i appen så att du vet när du behöver fylla på luft, vilket minskar slitaget och förbättrar bränsleekonomin. Du kan också se din AdBlue-nivå så att du alltid vet när du behöver fylla på.

Icon showing mobile with App info
Screenshot of map with locations

Håll koll

Är era fordon där de ska vara? Nu vet du det.
Kontrollera de senaste platspositionerna på kartan under dagen, eller när du är på väg hem. När arbetsdagen är slut kan du lita på att allt är säkert och på rätt ställe.

 
 
Top