Home > Transportbilar & Pickups > NYA TRANSIT SKÅP > Funktioner > Komfort

Arbeta bekvämt

Kupén i nya Transit är byggd för att vara tålig, praktisk och bekväm. Smart design som ger gott om förvaringsalternativ. Materialen har valts för att klara de tuffaste jobben så att du känner dig bekväm under de långa körningarna. Och det finns en rad smarta tekniker, inklusive ett inbyggt FordPass Connect-modem, som levererar fördelar som är så användbara att du kommer att undra hur du någonsin kunnat arbeta utan dem.

Nyckeln till en mer uppkopplad värld

För första gången någonsin finns nya Transit med FordPass Connect-modem*. Systemet ger en mängd ovärderliga fördelar som upp till 4G LTE Wi-Fi** för upp till tio enheter och uppdateringar av trafikinformation*** i realtid direkt till satellitnavigeringen i din bil. När det kombineras med FordPass-appen i din telefon kan du kolla om du kom ihåg att låsa dörrarna och även låsa och låsa upp dem på distans. Du kan till och med se var din skåpbil står på en karta, så att du inte behöver oroa dig när du parkerat på en okänd plats. 

SYNC 3. För en enkel handsfreeupplevelse

Ford SYNC 3 är ett avancerat system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem. Du kan antingen använda röstkommandona eller 8-tumspekskärmen i färg med nyp- och svepfunktion för en ännu mer intuitiv navigering. Samtidigt kan Live Traffic hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Du kan till och med ringa upp någon av de listade lokala restaurangerna genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig".

Ford Transit Van interior LCD screen close up
New Transit Van powerfold mirror close up

Sidobackspeglar som skyddar sig själva

För att undvika oavsiktliga skador fälls de eldrivna infällbara backspeglarna automatiskt in när du har parkerat. När de är infällda skyddar de också de stilfullt inbyggda körriktningsvisarna.

Ford Easy Fuel – för idiotsäker tankning

Med den här behändiga funktionen är det nästan omöjligt att fylla på fel bränsle, för om det är fel munstycke passar det helt enkelt inte. Och eftersom Ford Easy-Fuel är ett locklöst system behöver du aldrig hålla i ett smutsigt tanklock igen.

Ford easy fuel close up
Ford Transit Van interior showing Adjustable Heated Seats

Extra komfort med justerbara, uppvärmda säten

Oavsett hur kallt det blir ute bör du alltid hålla dig varm i bilen. Uppvärmda framsäten som tillval så att du kan arbeta bekvämt även på vintern.

Top