Home > Transportbilar & Pickups > TRANSIT > Funktioner > Komfort

Praktisk och bekväm

Transit är byggd för att klara det mesta och göra det lättare att arbeta. Här finns en mängd geniala funktioner, som fiffiga förvaringsmöjligheter och säten som erbjuder en bordsyta. Du kan använda röststyrning för att göra och ta emot samtal i farten tack vare SYNC 3-teknik. Så medan du håller händerna på ratten och blicken på vägen kan du göra affärer medan du är på väg.

Din skåpbil - ditt kontor

Tack vare inbyggd mobilanslutning har det aldrig varit enklare att göra affärer, var du än befinner dig. Hytten innehåller funktioner som alla är utformade för att hjälpa dig ha allt nära till hands. Det finns en eller två 12-voltsuttag, Aux in- och USB-anslutning, kopphållare, utrymme för en bärbar dator eller A4-pärmar samt ett förvaringsfbricka under sätet som tillval.

Comfortable Front Seats

Extra komfort med justerbara, uppvärmda säten

Oavsett väderförhållandena kan du alltid ha det bekvämt inne i bilen. Du kan välja till uppvärmda framsäten så att du håller dig varm även på vintern. Och ser till att alla är i den mest avspända positionen för att resa.

Ett skyddat bagageutrymme som är lätt att hålla rent.

Bagageutrymmets golv är klätt med en slitstark matta som inte bara skyddar golvet utan dessutom sänker bullernivån. Och eftersom det här golvet har en kant på 100 mm längs sidorna är det enkelt att borsta, dammsuga eller tvätta rent.

Ford Transit steering wheel detail

En ratt som anpassar sig efter dig

För att du ska få en så behaglig körupplevelse som möjligt kan lätt anpassas efter både höjd och längsled.

Ett system som underhåller och informerar

Ett brett utbud av avancerad underhållnings- och informationsutrustning inbegriper DAB-radio, CD-spelare, USB-port, ett sofistikerat högtalarsystem, navigation och Ford SYNC med röststyrning.

 

Multi Function System

Få med ljuset i varje kurva

Svängradien hos L2 Transit Van är bara 11,9 meter. Till och med de längre modellerna är enkla att styra och svänga, speciellt med avancerad servostyrning.

 

Turning Circle
PowerShift

Ford PowerShift. Snabb och bränslesnål

Denna avancerade 6-växlade dubbelkopplingslåda kombinerar bekvämligheten hos en automatlåda med kontrollen i en manuell. Den väljer nästa växel i förväg åt dig så att du inte förlorar kraft när du växlar. PowerShifts blixtsnabba och sömlösa växlingar gör körningen jämnare samtidigt som du sparar bränsle och sänker koldioxidutsläppen jämfört med en normal automatlåda.

Sidvindsskydd

Hjälper föraren att stanna kvar i körfältet i stark vind med hjälp av den elektroniska stabilitetskontrollen som känner av när fordonet påverkas av sidvindar.

Side Wind Stabilisation
Schema of lockable parts in Ford Transit

Öppna och stäng dina rutor med en enda tryckning

Du kan öppna och stänga alla fönstren med en enda knapptryckning.

Top