Home > Transportbilar & Pickups > TRANSIT > Funktioner > Användarbarhet

Användarbarhet

Transit är välkänd för att vara praktisk och flexibel. Oavsett vilken hjulbas, takhöjd eller kupéversion du väljer garanteras omfattande lastutrymmen och lång lastlängd. Lastutrymmet har utformats för att rymma så mycket som möjligt, med plats för upp till fyra europallar i L2- och L3-modellerna och upp till fem i L4-modellen. Sido- och bakdörrar är dessutom utformade för att underlätta i- och urlastningen av ditt fordon. Och medan skåpbilens effektivitet kan hjälpa din verksamhet att tjäna pengar kommer den låga ägandekostnaden hjälpa dig att spara pengar.

Utrymmet används på det mest effektiva sättet

Transits lastområde är nu bättre och enklare att arbeta med än någonsin. Sidoväggsvinklarna har omarbetats och rätats upp och taket har höjts en aning för att maximera lastutrymmet. Alla skåpbilar är längre jämfört mot motsvarande, föregående modell för att garantera att lastlängden passar alla rör, skivor, mattrullar, stegar mm. av standardlängd.

Fästöglor som håller din last säker

Sidoväggsmonterade fästpunkter hjälper till att hålla lastgolvet rent och är både DIN-och ISO-kompatibla.

Ett bättre upplyst bagageutrymme underlättar vid lastning

Lampor i bagageutrymmet finns monterade som standard. Du kan även välja ultrastark LED-belysning som tillval om det skulle behövas.

Mer plats för längre laster

Din skåpbil kommer enkelt att rymma laster som måste transporteras på takräcke på andra skåpbilar. Transiten har ett utökat lastutrymme, så beroende på vilken modell du väljer kan du hysa laster upp till: 3,04 m, 3,49 m och 4,21 m längd vid golvet med en fullständig mellanvägg av stål på plats.

Load lengths
Rear bumper step

Det går lätt att stiga in i skåpbilen

Ett brett steg med bra grepp finns inbyggt i den bakre stötfångaren vilket gör det lättare att stiga in i lastutrymmet och mer praktiskt när man ska lasta för hand.

Tuffa men lättmanövrerade sidodörrar

Med så mycket lastutrymme är det extra viktigt med breda sidodörrar, och eftersom de vanligtvis används så ofta är mekanismen i sin helhet konstruerad för att vara så smidig och hållbar som möjligt. Ett frigöringshandtag med två lägen gör att dörren går smidigt att öppna och stänga. En spärrhake säkrar dörren när den är öppen och det hörs ett varnande pipljud om sidodörren inte är stängd eller korrekt låst.

Side door
Rear Cargo Door

Bakdörrar som öppnas fullt

Tåliga bakdörrar med 360-graders tätning hjälper till att sänka bullernivån, gör stängningen säkrare och förhindrar att vatten läcker in i lastutrymmet. Dörrarna kan öppnas i 90 grader och vid behov ytterligare, till 180 grader. På vissa modeller kan man välja 270 graders vinkel som tillval så att dörrarna kan öppnas hela vägen längs sidan på skåpbilen. Reflexdekaler nedtill på dörrens insida varnar andra trafikanter att dörrarna står öppna i 90 graders vinkel.

Top