Home > Transportbilar & Pickups > NYA TRANSIT MINIBUS > Funktioner > Komfort

Bekväm och uppkopplad

När din minibuss är full och du kör långa sträckor är det viktigt att du och dina passagerare känner er så bekväma som möjligt. Därför är nya Transit minibuss fullmatad med avancerad teknik och smarta funktioner som garanterar maximal komfort oavsett var du sitter.

Affärsappen för anslutna fordon

FordPass Pro-appen är designad för kommersiella fordon utrustade med ett FordPass Connect-modem och gör det möjligt för dig att aktivera ditt modem och få tillgång till en rad användbara funktioner. Vi utrustar fler och fler av våra nya kommersiella fordon med full anslutning. Kontakta din Fordåterförsäljare för att se om din nuvarande Ford är kompatibel.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
Hand with mobile showing FordPass Connect

Nyckeln till en mer ansluten värld

Transit Minibuss finns med ett FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Systemet låser upp en rad kraftfulla fördelar, inklusive upp till 4G WiFiWi-Fi Hotspot för upp till tio enheter, och trafikuppdateringar i realtidFordPass with Live Trafficlevereras direkt till ditt SYNC 3-navigationssystem. När du kombinerar det med FordPass Pro appen kan du kontrollera om du kom ihåg att låsa dörrarna och sedan låsa eller låsa upp dem på distans. Du kan också övervaka statusen för upp till fem anslutna affärsfordon och till och med kontrollera om något underhåll krävs.

Handsfree med SYNC 3

SYNC 3 är vår mest avancerade modell hittills. Snabbare och enklare att använda, med förbättrade röstkommandon och fler funktioner. Den nya kontrollpanelen har större knappar som underlättar användningen och färgpekskärmen på åtta tum har nu samma "nyp-och-svep-funktion" som den som finns i smartmobiler och surfplattor för en mer intuitiv navigering. SYNC 3 erbjuder nu även funktioner som AppLink, Apple CarPlay och Android Auto för att visa din data från din smartphone på pekskärmen.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Minibus birds eye view showing seating space through transparent roof

Plats för upp till 18 personer

Nya Transit minibuss finns med upp till 18 sittplatser. Tack vare att lutningsbara ryggstöd och armstöd har monterats som standard i alla fordon i Trend- och Limited-serien kan dina passagerare luta sig tillbaka, slappna av och njuta av resan. Till det ergonomiska förarsätet finns tillval som armstöd och korsryggstöd. De är dessutom uppvärmbara och elektriskt justerbara på tio olika sätt. Så att du enkelt hittar den idealiska körpositionen. Dessutom kan sätet lätt justeras om för att passa olika förare.

Mer utrymme för bagage

Bagagehyllorna gör att interiörutrymmet kan utnyttjas på bästa sätt. Tack vare bagagehyllorna finns det fler förvaringsalternativ för dina passagerare. LED-läslampor finns som standard och gör långa nattresor mer bekväma.

New Ford Transit Minibus close up on overhead luggage racks
Ford Transit Minibus close up on aircon dials

Ställ in olika temperaturer för dig och dina passagerare

Med elektronisk klimatanläggning med två temperaturzoner kan du välja olika temperaturer för dig fram och dina passagerare bak. 

Ford Easy Fuel – för idiotsäker tankning

Med den här behändiga funktionen är det nästan omöjligt att fylla på fel bränsle, för om det är fel munstycke passar det helt enkelt inte. Och eftersom Ford Easy-Fuel är ett locklöst system behöver du aldrig hålla i ett smutsigt tanklock igen.

New Ford Transit Minibus close up on easy fuel cap
Top