Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Transportbilar & Pickups > NYA TRANSIT MINIBUS

NYA TRANSIT MINIBUS

När din minibuss är fullastad och du kör långa sträckor, är det viktigt att du och dina passagerare har det så bekvämt som möjligt. Det är därför Transit Minibuss är utrustad med avancerad teknik och smarta funktioner som garanterar maximal komfort oavsett var du sitter. Såsom FordPass Connect fordonsmodem, som låter dig få tillgång till en mängd användbara anslutningsfunktioner genom FordPass Pro-appen.

Ladda ner broschyr Jämför modeller (PDF 703KB)

Förstklassig design 

Byggd för komfort och tillförlitlighet och designad för att förmedla en känsla av professionalism och kvalitet. Det här är nya Transit minibuss  .

New Transit Minibus interior showing space for up to 18 seats

Hållbarhet

Nya Transit Minibuss är specialanpassad för tillförlitlighet och komfort. Tillgänglighet med upp till 18 säten, kommer du alltid att ha utrymme för både passagerare och deras bagage. Hållbart material säkerställer att den förblir i toppskick. En elmanövrerad skjutdörr och ett elmanövrerat sidosteg ger enkel åtkomst till det rymliga passagerarutrymmet. Medans eluttag i hela Minibussen ser till att enheter kan laddas och redo att användas genom hela resan.

Teknik med ett syfte

Nya Transit minibuss är fullpackad med avancerad teknik som är utformad för att förbättra din upplevelse varje gång du sätter dig bakom ratten. Den intelligenta adaptiva farthållaren kan till exempel göra långa resor på motorvägen mindre långtråkiga och bidra till att förbättra effektiviteten. De olika körlägena (normal, halka, bogsera) och det nya EcoMode gör att du kan ändra prestandan efter uppgift och förutsättningar. Det finns också ett avancerat informationssystem för döda vinkeln, en främre vidvinkelkamera och en bakre kamera som alla bidrar till att förbättra din medvetenhet på vägen. 

New red Transit Minibus trailing another car with Cruise Control technology
Ford engine diagram scheme

Styrkan i att kunna välja

Nya Transit minibuss med en serie avancerade 2,0-liters Ford EcoBlue dieselmotorer är mer kraftfull och mer effektiv än någonsin tidigare. Nya Transit minibuss finns med en förfinad tung lastbilsmotor (HDT) för att maximera prestandan. Med upp till 170 Hk med manuell växellåda eller automatlåda kommer du garanterat hitta en som möter dina specifika behov. Vilken du än väljer lever varje motor även upp till de stränga utsläppskraven enligt Euro HDT 6.0. 

Nyckeln till en mer ansluten värld

Transit Minibus finns med ett FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Systemet låser upp en rad kraftfulla fördelar, inklusive upp till 4G WiFiWiFi Hotspot 2019 för upp till tio enheter, och trafikuppdateringar i realtidFordPass with Live Traffic llevereras direkt till ditt SYNC 3-navigationssystem. När du kombinerar med FordPass Pro appen kan du kontrollera om du kom ihåg att låsa dörrarna och sedan låsa eller låsa upp dem på distans. Du kan också övervaka statusen för upp till fem anslutna affärsfordon och till och med kontrollera om något underhåll krävs.

Ford Transit Minibus FordPass Connect
pre-collision assist demonstrative graphic

Affärsappen för anslutna fordon

FordPass Pro-appen är designad för kommersiella fordon med ett FordPass Connect-modem. Det innebär att du får tillgång till en rad användbara funktioner när du aktiverar modemet. Vi ser till att utrusta fler och fler av våra nya kommersiella fordon med full anslutning. Kontakta din Fordåterförsäljare för att se om din nuvarande Ford är kompatibel.

Teknik som hjälper till att skydda dig och dina passagerare

Nya Transit minibuss är fullpackad med avancerad teknik och smarta system som är utformade för att förbättra säkerheten. Till exempel övervakar krockavvärjningssystemet med fotgängaravkänning vägen framför dig och varnar dig när personer befinner sig framför bilen eller skulle kunna korsa bilens färdväg. Om du inte reagerar på larmet kan systemet även aktivera bromsarna automatiskt. Dessutom hjälper ett sofistikerat larm till att hålla din Transit och dess innehåll skyddade.

pre-collision assist demonstrative graphic

Välj en hjulbas och en höjd.

Funktioner & Tekniska specifikationer

Utforska funktionerna och de tekniska specifikationerna för denna modell, alternativt beställ en broschyr.

Two Gold Ford Transit Minibuses in front of building
Ford Promotions

SE VÅRA SENASTE ERBJUDANDEN

Läs mer

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Du kanske också gillar...

Top