Home > Transportbilar & Pickups > TRANSIT CUSTOM > Funktioner > Komfort

Komfort

den välutformade kupén kombineras tålig konstruktion med praktiska lösningar. Smart design som ger gott om förvaringsutrymme. Och med en rad smarta tekniska lösningar som Ford SYNC 3 nära till hands kan du använda kupén som ett bekvämt, mobilt kontor.

Det är möjligt att vissa funktioner som visas på den här sidan bara finns på utvalda modeller. Dessa funktioner är, i mån av tillgänglighet, i vissa fall tillval för vilka en extra kostnad tillkommer. Ladda ner broschyren för mer information eller för att se aktuella specifikationer.

Nyckeln till en mer uppkopplad värld

Transit Custom finns nu med ett FordPass Connect-modemModem Hotspot 2019. Systemet ger en mängd ovärderliga fördelar som upp till 4G LTE wifiWiFi Hotspot 2019 för upp till tio enheter och uppdateringar av trafikinformation i realtid direkt till satellitnavigeringen i din bil. När det kombineras med FordPass-appen i din telefon kan du kolla om du kom ihåg att låsa dörrarna och även låsa och låsa upp dem på distans. Du kan till och med se var din skåpbil står på en karta, så att du inte behöver oroa dig över att glömma var du har parkerat när du inte känner till omgivningarna. 

Ford Transit Custom FordPass Connect display
Ford SYNC interior display

SYNC 3. För en enkel handsfreeupplevelse

Ford SYNC 3 är ett avancerat system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem. Du kan antingen använda röstkommandona eller 8-tumspekskärmen i färg med nyp- och svepfunktion för en ännu mer intuitiv navigering. Samtidigt kan Live Traffic hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Du kan till och med ringa upp någon av de listade lokala restaurangerna genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig".

Säten designade för din bekvämlighet

Framsätena har fått en ny design med nya former, tjockare garnmaterial och snävare men samtidigt slitstarkare interiördetaljer som är tänkta att ge bättre stöd och göra bilresorna bekvämare och mer avslappnade. Transit Custom-modellerna har alla olika säteskonfigurationer: Transit Custom Kombi har 2+1 flamingosäten på andra och tredje raden, Transit Custom Kombi Van har 2+1 flamingosäten på andra raden, medan Transit Custom DCiV har tre bänkplatser på andra raden.​

New Blue Ford Transit Custom rear seating
New Transit interior seating

Ditt mobila kontor

Det finns även ett lättåtkomligt fack inbyggt under det främre passagerarsätet som är tillräckligt stort för att förvara exempelvis en bärbar dator, mappar eller andra användbara saker. Modellerna Trend, Limited och Sport kan fås med ett säte som har ett utvikbart bord i mitten på övre delen av sätets rygg. Bordet har en arbetsyta på 345 mm x 240 mm vilket innebär att du utan problem får plats med en portföljdator eller en skrivplatta. Det utvikbara bordet har dessutom två mugghållare, plats för penna och en elastisk rem för att hålla det på plats.​

Användbar förvaring överallt

I Transit Custom finns massvis med behändigt förvaringsutrymme. Det finns exempelvis lättåtkomliga förvaringsfack i instrumentbrädan. Det dolda, låsbara handskfacket är stort nog för att förvara A4-mappar och i vissa modeller är facket även upplyst. Det finns också ett praktiskt utrymme under sätena för värdesaker. Det sitter en infällbar mugghållare mellan förar- och frampassagerarsätena (bara på modeller med manuell växellåda). Till och med dörrarna är designade för att maximera utrymmet med stora fickor som rymmer en skrivplatta i A4-format och en tvålitersflaska.​

New Transit Custom climate control

Det är enkelt att reglera temperaturen i kupén

I Transit Custom finns nu knappar för värmereglering och luftkonditionering inom nära räckhåll för både förare och passageraren i framsätet. Ratten till temperaturkontrollen som sitter till höger har inställningar för max- och minimitemperatur och fläkten till vänster kontrollerar fläkthastigheten när temperaturen är inställd på någon annan nivå än max. Beroende på bilens specifikationer är knapparna mellan de två rattarna till för att kontrollera luftflödets riktning (vindrutan och framåt, nedåt), värma upp sätena, värma upp vindrutan, värma upp bakre fönstret, värma upp speglarna och luftkonditioneringen.

Bättre belysning för enklare, säkrare ilastning

Superstarka, energieffektiva LED-lampor till lastutrymmet finns som tillval och är ovärderliga när du jobbar inne i din skåpbil. De är en annan enkel och praktisk innovation.

New Ford Transit Custom LED lights for the load area close up
New Ford Transit Custom rain sensing wipers

Vindrutetorkare som automatiskt anpassar sig efter regnet

Vindrutetorkarna med regnsensorer utlöses när de känner av fukt på vindrutan och justerar sedan hastigheten så att de klarar av alla sorters väder som du utsätts för. Du kan till och med välja mellan flera känslighetsnivåer som avgör hur mycket fukt som får ansamlas innan vindrutetorkarna aktiveras.

Slipp skrapa rutan tack vare Quickclear uppvärmd vindruta

Tryck bara på en knapp så tar osynliga värmeelement snabbt bort isen eller snön och du slipper skrapa rutan (standard).

New Ford Transit Custom fuel cap

Ford Easy Fuel – för idiotsäker tankning

Med den här behändiga funktionen är det nästan omöjligt att fylla på fel bränsle, för om det är fel munstycke passar det helt enkelt inte. Och eftersom Ford Easy-Fuel är ett system utan lock behöver du aldrig hålla i ett smutsigt tanklock igen.

Sidobackspeglar som skyddar sig själva

För att undvika oavsiktliga skador fälls de elektriskt infällbara backspeglarna automatiskt in när du har parkerat. När de är infällda skyddar de också de stilfullt inbyggda indikatorlamporna.

Top