Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Transportbilar & Pickups > TRANSIT CUSTOM
Ord. pris från Net Retail Price (CV) exkl. moms
Kombinerad förbrukning Declared Fuel Consumption
Lastkapacitet
Räckvidd på el, upp till

FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom har alltid varit känd för robust, funktionell tillförlitlighet och överlägsen design och hantverk. Nu erbjuder den ett ännu större utbud av innovativa funktioner och smart teknik. Den är dessutom ännu mer effektiv tack vare ett stort utbud av avancerade diesel- eller hybridalternativ. Resultatet blir en skåpbil som är mer raffinerad och sofistikerad än någonsin. 

new Transit Custom PHEV charging
Tourneo Custom PHEV skeletal view of powertrain

En liten elmotor kan förbättra effektiviteten

Nya Transit Custom finns som EcoBoost Hybrid. Denna teknik bidrar till att minska bränsleförbrukningen och sänka utsläppen, med en liten batteridriven elmotor som ger extra stöd till förbränningsmotorn när det behövs. Kinetisk energi och regenerativ bromsning laddar hybridbatteriet på 48 volt medan du kör.

Tourneo Custom PHEV skeletal view of battery

Det bästa av två världar

Transit Custom Plug-In Hybrid (PHEV) använder två separata kraftkällor. En batteridriven elmotor driver fordonet medan dess Ford EcoBoost 1,0 liters bensinmotor laddar hybridbatteriet och utökar fordonets räckvidd. Föraren kan välja mellan tre tillgängliga EV-lägen, inklusive EV Now som gör att du kan köra med nollutsläpp på enbart el, med en räckvidd på 56 km. PHEV-batteriet kan också laddas i de flesta eluttag. 

Tourneo Custom PHEV EcoBlue diesal engine

Effektiv dieselteknik

Nya Transit Custom finns med Ford EcoBlue 2,0-liters dieselmotorer med fyra tillgängliga drivlinor som ger upp till 185 Hk. Och med det katalytiska reduktionssystemet AdBlue® som omvandlar NOx-utsläpp till kväve och vatten lever varje motor även upp till de stränga utsläppskraven enligt Euro 6.2.

Se de vägskyltar du kanske missar.

Oavsett om skyltarna är placerade vid sidan av vägen eller ovanför den, om de är permanenta eller tillfälliga, kan skyltigenkänningen identifiera dem. En symbol för en annalkande fartskylt eller skylt om förbjuden omkörning visas på instrumentbrädan och ändras varje gång hastighetsgränsen på vägen ändras.

New Ford Transit Custom with SYNC 3

Nya SYNC 3. För en enkel handsfreeupplevelse

Ford SYNC 3 är ett avancerat system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem. Du kan antingen använda röstkommandona eller 8” färgpekskärmen med nyp- och svepfunktion för en ännu mer intuitiv navigering. Samtidigt kan Live Traffic hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Du kan till och med ringa upp någon av de listade lokala restaurangerna genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig".

Håller din släpvagn i en rak linje

Trailer Sway Control upptäcker ”självsvängning” eller släpvagnsgungning och sänker fordonets hastighet för att lösa problemet, vilket ger dig mer kontroll när du kör med släp. Systemet bromsar bilen genom att minska motorns vridmoment och gradvis öka bromstrycket på alla hjul.

New Ford Transit Custom with tow

Klassledande lastutrymme

Transit Custom kan utan problem transportera standardskivor på 2,4 x 1,2 m liggandes platt på golvet, eller tre europapallar. Tack vare det praktiska och förbättrade lastutrymmet rymmer den dessutom föremål som är upp till 3,4 meter (L2) långa utan att det hindrar användningen av framsätena. Totalt erbjuder skåpbilen ett lastutrymme på sex kubikmeter med en mellanvägg monterad - och det är ändå bara den korta hjulbasmodellen (L1). Den långa hjulbasversionen (L2) erbjuder 6,8 kubikmeter. Transit Custom har också den bredaste skjutdörrsöppningen för bilar i denna klass. Skjutdörrarna har också en ny kontrollmekanism som ser till att de alltid hålls öppna vid lastning.

Vinnare av International Van of the Year Award 2020

Hjälper företag att bedriva verksamhet i miljözoner. Erbjuder enastående effektivitet och kapacitet utan kompromisser. Vi är stolta över att kunna presentera den nya serien Ford Transit Custom-hybrider som vinnare av International Van of the Year Award 2020. 

Den första laddhybriden i sitt segment, Transit Custom PHEV, kan köras på bara el och har en räckvidd på 56 km utan utsläpp. Transit Custom EcoBlue Hybrids drivlina ger upp till 8 % bättre bränsleeffektivitet jämfört med icke-hybridvarianter.

IVOTY 2020 International Van of the Year Award

FLEXIBILITET OCH KAPACITET FÖR ALLA TYPER AV FÖRETAG

Oavsett vad ditt företag sysslar med är Transit Custom flexibel nog att tillmötesgå dina behov.

Skåp

Transit Custom Skåp är en funktionell lastbärare, med stålmellanvägg i full höjd och bredd (glasat eller oglasat) som skiljer lastutrymmet från kupén, och med två eller tre platser fram. Du kan välja mellan en eller två skjutdörrar och mellan gångjärnsupphängda bakdörrar eller en baklucka.

Dubbelhytt i Skåp

Precis som med skåpbilsmodellen kan du välja mellan två eller tre säten fram. Dessutom finns i modellen Dubbelhytt i skåp en extra fast rad med tre platser bakom framsätena. Den andra sätesraden separeras i sin tur från lastutrymmet genom ett fast glasskott.

Kombi

Transit Custom Kombi är väldigt mångsidig, här finns över 30 olika sätt att arrangera sätena. Den har ett flexibelt baksätessystem med två baksätes rader med plats för tre personer i varje rad. Upp till nio personer får plats totalt när alla säten används. Säten kan fällas undan för att ta upp mindre plats. Och det går snabbt och enkelt att skapa ett generöst lastutrymme: bara fäll ner ett eller flera av de bakre sätena och flytta dem framåt, tills de sitter precis bakom den andra raden.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Du kanske också gillar...

Top