Home > Transportbilar & Pickups > TRANSIT COURIER > Funktioner > Komfort

Komfort

Genom att kombinera en smart, modern design och teknik som är avsedd att uppfylla dina behov är Transit Courier både ett effektivt nyttofordon och ett praktiskt och bekvämt kontor på hjul.

Säkerhet för alla dina enheter

I enhetsdockan kan du koppla din navigator, smartmobil eller MP3-spelare. Den har även ett USB-uttag.

Din skåpbil - ditt kontor

Tack vare inbyggd mobilanslutning har det aldrig varit enklare att göra affärer, var du än befinner dig. Hytten innehåller funktioner som alla är utformade för att hjälpa dig ha allt nära till hands. Det finns en eller två 12-voltsuttag, Aux in- och USB-anslutning, kopphållare, utrymme för en bärbar dator eller A4-pärmar samt ett förvaringsfbricka under sätet som tillval.

Ford Transit Courier eatc controls in detail

Ställ in den temperatur som passar dig

Med tillvalet elektronisk automatisk temperaturkontroll (EATC) kan du välja önskad interiörtemperatur som sedan bibehålls av systemet med hjälp av avancerad luftkonditionering.

Ford Easy Fuel – för busenkel tankning

Med den här behändiga funktionen är det nästan omöjligt att fylla på fel bränsle, för om det är fel munstycke passar det helt enkelt inte. Och eftersom Ford Easy-Fuel är ett locklöst system behöver du aldrig hålla i ett smutsigt tanklock igen.

Ford Easy-Fuel
Quickclear heated windscreen

Få en klar vindruta blixtsnabbt med Quickclear

Den här smarta funktionen har utvecklats för att hjälpa dig komma iväg snabbare kyliga morgnar. Med en enkel knapptryckning hettas ultratunna trådar upp som tar bort is, imma och fukt från vindrutan samt avisar torkarbladen. Systemet fungerar på några sekunder, även när det är minusgrader ute.

Din skåpbil: ditt kontor

Tack vare Transit Couriers inbyggda mobilanslutning har det aldrig varit enklare att göra affärer, var du än befinner dig. Hytten innehåller funktioner som alla är utformade för att hjälpa dig ha allt nära till hands. Det finns en eller två 12-voltsuttag, Aux in- och USB-anslutning, kopphållare, utrymme för en bärbar dator eller A4-pärmar samt ett förvaringsfack under sätet.

Ford Transit Courier stowage space and cup holders
Automatic window wipers

Vindrutetorkare som automatiskt anpassar sig efter regnet

Vindrutetorkarna med regnsensorer sätter automatiskt igång när de känner av fukt på vindrutan och justerar sedan hastigheten så att de klarar av alla sorters väder som du utsätts för. Du kan till och med välja mellan flera känslighetsnivåer som avgör hur mycket fukt som får ansamlas innan vindrutetorkarna aktiveras.

Strålkastare som sätts på automatiskt vid behov

Automatiska strålkastare använder en sensor som känner av avtagande skymningsljus och plötsliga förändringar av ljusförhållanden. Om du exempelvis kör in i en tunnel. Då aktiveras de automatiska strålkastarna vilket kan underlätta och göra körningen säkrare.

Blue Ford Transit Courier Auto-headlights in detail
Audio system

Det perfekta ljudspåret för all körning

Med åtta stereopaket tillgängliga, alla med AM/FM-radio och USB/Aux-anslutningar, behöver du aldrig vara utan musik, nyheter eller den senaste reseinformationen. De främre högtalarna i alla system, utom My Connection Radio-enheter har en exceptionell split tweeter- och woofer-design. Tweeter-högtalarna sitter på A-stolpen för att tillhandahålla en överlägsen ljudkvalitet.

 

Top