Home > Transportbilar & Pickups > NYA TRANSIT COURIER > Funktioner > Användarbarhet

Generöst utrymme. Enkel åtkomst.

Nya Transit Courier underlättar nästan varje jobb. Lastrumsgolvet på 1 620 mm har en lastkapacitet på upp till 600 kg, vilket är mer än tillräckligt med utrymme för last, verktygslådor och utrustning. Och med nedfällbart passagerarsäte och vikbar skiljevägg av nät som tillval kan du lasta varor som är upp till 2,59 m långa. Skjutdörrarna på skåpbilens sida gör det riktigt enkelt att lasta i och ur din last.

Ford Transit Courier folding mesh bulkhead

Praktiskt förvaringsutrymme med genomlastning

Nya Transit Courier finns med en serie vikväggar som skiljer passagerarkupén från lastutrymmet. Med tillvalet vikbar skiljevägg med nät kombinerat med det nedfällbara passagerarsätet kan du lasta varor som är upp till 2,59 meter långa genom bakdörrarna och in i kupén.

Imponerande lastutrymme och åtkomst

Den intelligenta designen i nya Transit Courier ger imponerande lastlängd på alla sätt – längd, bredd och höjd. Lastgolvet på 1 620 mm ger 2,3 kubikmeter lastutrymme. Och med standardmellanväggen installerad öppnas skjutdörrarna med en 453 mm öppning som gör den lätt att lasta.

New Ford Transit Courier smart load space
Cargo tie-down points

Mer praktiska sidomonterade fästanordningar för lasten

Fästpunkter brukar för det mesta sitta på golvet. Men de kan vara svåra att komma åt när du försöker sätta fast din last. Därför har Transit Courier sina fästpunkter placerade precis ovanför golvet på lastutrymmets sidoväggar. Det gör golvet fritt från hinder och det blir lättare att komma åt, smuts fastnar inte så lätt och det är lättare att rengöra golvet. 

Se till att du kan arbeta när som helst

Tillvalet LED-lampa i lastutrymmet lyster upp och gör det lättare att lasta i och ur när det är mörkt ute.

Cargo area lighting
Ford Transit Courier man in snow gear

Rigoröst testad

Allt material inuti hytten har genomgått omfattande tester för att garantera maximal hållbarhet. Och mindre slitage innebär att ditt fordon bibehåller sitt smarta, professionella utseende under längre tid, samtidigt som det bibehåller sitt återförsäljningsvärde.

Utökade serviceintervall

Serviceintervallerna på dieselmodellerna har utökats till två år eller 30 000 km (18 000 miles) vilket hjälper dig spara pengar under bilens livslängd.

Red Ford Transit Courier long service intervals
Specialist support from Ford Transit Centres

Ford företagsförsäljning

Glöm inte att med ett nätverk med över 750 Transit-center och företagscenterhandlare över hela Europa är du aldrig långt från den specialisthjälp, råd och service du kan behöva.

Top