Home > Transportbilar & Pickups > TRANSIT COURIER > Funktioner > Användarbarhet

Användarbarhet

Den kan vara mer kompakt men med ett lastutrymme på 2,3 m3 får du 10 % mer lastvolym jämfört med andra fordon i samma klass. Bakom standardskottet finns det plats för en Europapall och en generös nyttolastkapacitet på 660 kg. Smarta funktioner ser till att skydda både din last och ditt fordon mot arbetslivets påfrestningar. Eftersom skåpbilen är byggd enligt tuffa normer för kommersiella fordon är nya Transit utformad för att hålla länge, men också för att minimera ägarkostnaden.

Utrymme för långa föremål med en fällbar skiljevägg av nät

Den fällbara skiljeväggen av nät gör att du kan transportera laster som är upp till 2,59 m långa och hjälper till att skydda föraren mot laster som förvaras ovanför det hopfällda passagerarsätet. Funktionen är tillgänglig för skåpbilsmodeller och har ett fällbart säte för framsätespassageraren.

Ett bättre upplyst bagageutrymme underlättar vid lastning

Lampor i bagageutrymmet finns monterade som standard. Du kan även välja ultrastark LED-belysning som tillval om det skulle behövas.

Cargo tie-down points

Fästöglor som håller din last säker

Sidoväggsmonterade fästpunkter hjälper till att hålla lastgolvet rent och är både DIN-och ISO-kompatibla.

Har genomgått rigorösa tester

Allt material inuti hytten har genomgått omfattande tester för att garantera maximal hållbarhet. Och mindre slitage innebär att ditt fordon bibehåller sitt smarta, professionella utseende under längre tid, samtidigt som det bibehåller sitt återförsäljningsvärde..

Blue Ford Transit Courier in motion going uphill
Red Ford Transit Courier showing the rear bumper in detail

Stötfångare i flera delar för lätta reparationer

Till skillnad från andra skåpbilar i samma klass behöver du inte byta ut hela Transit Couriers stötfångare om du har fått en buckla på ena sidan. Hemligheten är den smarta 3-sektionsdesignen som innebär att enskilda delar kan bytas ut vid behov, för reparationer till låg kostnad.

Långa serviceintervaller betyder mindre tid borta från vägarna

Varje del och komponent i Transit Courier har utformats för att maximera hållbarheten och kunna gå längre utan att behöva underhåll. Det är därför som serviceintervallerna är satta till 3000 mil, eller tolv månader.

Service intervals
Specialist support from Ford Transit Centres

Specialiststöd från Ford Transit Center

Oavsett om du har en enda skåpbil eller en hel fordonsflotta kan Ford Transit Center hjälpa dig. Dessa specialcentraler har specialutbildade försäljningsexperter och mekaniker och de senaste fordonen i lokalen för dig att testköra. De är också utrustade för att underhålla Fords nyttofordon samtidigt som de tillhandahåller den snabba, problemfria service som du behöver, inte bara under kontorstid.

Gör det enkelt att svänga varje gång

Vändradien är exceptionellt kort, bara 10,5 m och kan göras med endast 2,6 vridningar på ratten. Resultatet är smidigare parkering på små ytor och enklare manövrering på smala gator.

Turning Circle
Top