Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Transportbilar & Pickups > NYA TRANSIT COURIER
Ord. pris från Net Retail Promotion (CV) exkl. moms

NYA FORD TRANSIT COURIER

Broschyr Tekniska specifikationer (PDF 2.1MB)

 

New Ford Transit Courier Steering Wheel

Mindre uttröttande, mer ekonomiska resor

Med farthållaren kan du ställa in en hastighet som sedan bibehålls tills du bromsar eller gasar. Med hjälp av vippkontakter på ratten kan du justera hastigheten medan du kör. 

Dessutom håller farthållaren med justerbar hastighetsbegränsning (Adjustable Speed Limiter) ditt fordon inom den förinställda hastighetsgräns som du valt. Systemet hjälper dig inte bara att spara bränsle minimerar det risken för att du ska överskrida hastighetsgränsen. Förutom de praktiska fördelarna kan båda dessa tekniker göra långa resor mer avkopplande.

Bränslesparande växellåda med sex växlar

Nya Transit Courier är både mer ekonomisk och mer effektiv tack vare sin 6-växlade växellåda. När du har nått tillräckligt hög fart sätter du bara in den sjätte växeln så kommer du att spara på bränslet medan du kör i den valda hastigheten. Du kommer snart att märka hur snabba och jämna växlingarna är också.

New Ford Transit Courier 6 Speed Transmission
Ford Transit Courier SYNC 3 technology

SYNC 3. För en enkel handsfreeupplevelse

Ford SYNC 3 är ett avancerat system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem. Du kan antingen använda röstkommandon eller 6” färgpekskärmen med nyp- och svepfunktion för mer intuitiv navigering. Samtidigt kan Live Traffic Tooltip hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Du kan till och med ringa upp någon av de listade lokala restaurangerna genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig".

Behåll kontrollen även under tuffa förhållanden

Elektronisk stabilitetskontroll och ett avancerat antispinnsystem övervakar ständigt bilen medan du kör. De känner av om din bil förlorar greppet och kan då automatiskt balansera bromskraften mellan varje enskilt hjul för att stabilisera bilen. Systemen ser till att du har bästa möjliga grepp, prestanda och stabilitet när det behövs som mest.

Ford Transit Courier electronic stability control
Ford Transit Courier loadspace

Kompakt och rymlig

Den kanske är kompakt, men med ett lastutrymme på 2,3 m³ får du 10 % mer lastvolym jämfört med andra fordon i samma klass. Bakom mellanväggen finns det plats för en Europapall och en generös nyttolastkapacitet på 600 kg. Smarta funktioner ser till att skydda både din last och ditt fordon mot arbetslivets påfrestningar. Eftersom vanen är byggd enligt krävande normer för transportbilar är nya Transit designad för att vara länge, men också för att minimera ägarkostnaden.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top