Home > Transportbilar & Pickups > TRANSIT CONNECT > Funktioner > Komfort

Komfort och bekvämlighet

Genom att kombinera smart, modern design och teknik som är avsedd att täcka dina behov, är vår splitternya Transit Connect både ett effektivt nyttofordon och ett praktiskt, bekvämt kontor på hjul.

Ford SYNC 2 with Voice Control and 6” colour Touchscreen

Handsfree med SYNC 3 

SYNC 3 är vår mest avancerade modell hittills. Snabbare och enklare att använda, med förbättrade röstkommandon och fler funktioner. Den nya kontrollpanelen har större knappar som underlättar användningen och 8-tumspekskärmen har nu samma "nyp-och-svep-funktion" som den som finns i smartmobiler och surfplattor, för en mer intuitiv navigering. SYNC 3 har nu också AppLink, Apple’s CarPlay och Android AutoTooltip för att visa din smartmobildata på pekskärmen.

Din skåpbil - ditt kontor

Tack vare inbyggd mobilanslutning har det aldrig varit enklare att göra affärer, var du än befinner dig. Hytten innehåller funktioner som alla är utformade för att hjälpa dig ha allt nära till hands. Det finns en eller två 12-voltsuttag, Aux in- och USB-anslutning, kopphållare, utrymme för en bärbar dator eller A4-pärmar samt ett förvaringsfbricka under sätet som tillval.

mobile connectivity built in to Transit Connect
 touch a button and the system can de-ice or defrost the screen in seconds

Få en klar vindruta blixtsnabbt med Quickclear

Den här smarta funktionen har utvecklats för att hjälpa dig komma iväg snabbare kyliga morgnar. Med en enkel knapptryckning hettas ultratunna trådar upp som tar bort is, imma och fukt från vindrutan samt avisar torkarbladen. Systemet fungerar på några sekunder, även när det är minusgrader ute.

Extra komfort med uppvärmda säten

Undvik kylans kalla vintermorgnar med uppvärmda säten. Tryck på knappen, så behåller de en komfortabelt varm sätestemperatur så länge du vill.

Seat warmers
Dual zone Electronic Automatic Temperature Control

Ställ in den temperatur som passar dig

Med tillvalet elektronisk automatisk temperaturkontroll (EATC) kan du välja önskad interiörtemperatur som sedan bibehålls av systemet med hjälp av avancerad luftkonditionering.

Inga problem att låna ut bilen med MyKey

Med MyKey® kan du ställa in en bältespåminnelse, begränsa maxhastigheten eller volymen på ljudsystemet. Systemet är utformat för att ge dig sinnesro när du lånar ut bilen till en vän eller familjemedlem eftersom du kan ställa in vilka begränsningar som gäller för denna nyckel. Du kan själv behålla den obegränsade "admin"-nyckeln och även ha mer än en av varje om du vill.

Ford MyKey® is an innovative programmable feature that encourages safer driving
Easy fuel

Ford Easy Fuel – för busenkel tankning

Med den här behändiga funktionen är det nästan omöjligt att fylla på fel bränsle, för om det är fel munstycke passar det helt enkelt inte. Och eftersom Ford Easy-Fuel är ett locklöst system behöver du aldrig hålla i ett smutsigt tanklock igen.

Sidobackspeglar som skyddar sig själva

För att undvika oavsiktliga skador fälls de eldrivna infällbara backspeglarna automatiskt in när du har parkerat. När de är infällda skyddar de också de stilfullt inbyggda indikatorlamporna.

At the touch of a button you can fully open or close both the driver and passenger windows

Öppna och stäng dina rutor med en enda tryckning

Du kan öppna och stänga alla fönstren med en enda knapptryckning.

En ratt som anpassar sig efter dig

För att du ska få en så behaglig körupplevelse som möjligt kan lätt anpassas efter både höjd och längsled.

En hylla som hjälper dig hålla snyggt i förarhytten

En stuvningshylla ovanför förar- och passagerarplatserna innebär en effektiv användning av ett annars oanvänt utrymme, så att du kan hålla din hytt välstädad och samtidigt behålla objekt inom räckhåll.

Top