Home > Transportbilar & Pickups > TRANSIT CONNECT > Funktioner > Komfort och bekvämlighet

Ditt mobila kontor

Bekväm som en personbil, tåliga säten och förarvänlig körställning gör Transit Connect till en avkopplande och bekväm plats att vara på. Och med tillägget FordPass Connect kan du njuta av wifi i 4G, trafikuppdateringar varje minut, låsa och låsa upp bilen med fjärrkontroll och mycket mer. Det är en nivå av uppkoppling som du hittills bara kunnat uppleva hemma eller på kontoret.

Ford SYNC interior display

Sömlös teknik som du kan styra med rösten

Ford SYNC 3 är ett ultramodernt system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem med intuitiva röstkommandon, eller via färgpekskärmen. Det kan kopplas till Apple CarPlay och Android Auto och med Applink kan du dessutom få åtkomst till några av dina favoritappar, som exempelvis Spotify. Samtidigt kan Live Traffic hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Och du kan till och med ringa upp lokala restauranger genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig", eller slå i Michelinguiden för att få hjälp att välja och boka restaurang.

Ladda när du kör

Trådlös laddning finns för vissa smartmobilerTooltip vilket innebär att det aldrig varit enklare att se till att dina enheter alltid är klara att använda.

Ford wireless charging close up
FordPass Connect modem close up

Nyckeln till en mer uppkopplad värld

För första gången någonsin finns Transit Connect med FordPass Connect-modemetFordPass Connect Modem, ett system skapat för att göra varje resa enklare och mer njutbar. Den möjliggör en serie funktioner, som wifiWi-Fi Hotspot för upp till tio enheter så att passagerare kan ladda sina bästa strömningstjänster och få de där långa resorna att flyga förbi. Och när du dessutom för uppdatering av trafikinformation i realtidFordPass with Live Traffic direkt till satellitnavigeringen i din bil kommer du fram mer avkopplad och i tid.

Ladda ner FordPass-appen för att få ännu mer funktioner

FordPass Connect blir ännu mer kraftfull när den parkopplas med din smartmobil via FordPass-appen. När du är uppkopplad kan du dra nytta av en serie innovativa nya funktioner, som att hitta din bil när du inte minns var du parkerade samt låsa och låsa upp bilen med fjärrkontroll. Det här hjälper dig att dubbelkolla att bilen är låst eller till och med låta någon annan få tillgång till din bil när du är någon annanstans. Med den automatiska växellådan kan du starta ditt fordon så att det är fritt från frost och redo att åka när du är. Du kan också programmera din satnav hemifrån genom att skicka en destination direkt från din telefon till ditt fordon.

FordPass App - a hand holding mobile phone
Ford dock close up

Säkerhet för alla dina enheter

I enhetsdockan kan du koppla din navigator, smartmobil eller MP3-spelare. Den har även ett USB-uttag.

Starta bilen med en knapptryckning

Transit Connect känner automatiskt av närvaron av sin egen unika nyckelbricka, även om den ligger i din ficka eller väska. Allt du behöver göra är att trycka på Ford Power-startknappen så går motorn igång.

Ford Transit Connect Power Start button detail
Ford centre console

Där allt får plats

Den intelligent formgivna mittkonsolen har ett 12-voltsuttag, USB-anslutning, USB-anslutning med laddning, två mugghållare och förvaringsutrymmen som rymmer en A4-mapp.

Quickclear avlägsnar snabbt snö och is från vindrutan

Denna smarta funktion är utformad för att du ska komma iväg snabbt på frostiga morgnar. Med en enkel knapptryckning så hettas ultratunna trådar upp som tar bort is, imma och fukt från vindrutan samt isar av torkarbladen.

Ford car with frosted up screen
Ford Transit Connect detail of front heated seats

Extra komfort med justerbara, uppvärmda säten

Oavsett väderförhållandena kan du alltid ha det bekvämt inne i bilen. Du kan välja till uppvärmda framsäten så att du håller dig varm även på vintern.

Ställ in den perfekta temperaturen för dig och dina passagerare

Med tillvalet automatisk klimatanläggning med två temperaturzoner (DEATC) väljer du just den temperatur som du och dina passagerare vill ha. Temperaturen bibehålls sedan av systemet med hjälp av avancerad luftkonditionering.

Electronic Automatic Temperature Control detail
Top