Home > Transportbilar & Pickups > TRANSIT CONNECT > Funktioner > Verktyg

Få ut mer av din skåpbil

Den omgjorda interiören i Transit Connect har mer lastutrymme än någonsin. Du kan frakta varor som är upp till 3,5 meter långa och två europallar. Sidolastdörrarna på båda sidor, som är tillval, gör det bekvämt att lasta i och ur din skåpbil. Och med smarta förvaringsutrymmen överallt i kupén har du aldrig ont om plats.

Transit Connect Load Space

Praktiskt förvaringsutrymme med genomlastning

Frakta varor upp till 3 meter långa i L1-skåpbilen tack vare den smarta öppningsbara mellanväggen. L2-modellerna rymmer 3,5 meter långa varor. (Öppningsbar mellanväg är standard på Trend och Limited-skåpbilarna)

Tuffa men lättmanövrerade sidodörrar

Med så mycket lastutrymme är det extra viktigt med breda sidodörrar och eftersom de vanligtvis används så ofta är mekanismen i sin helhet konstruerad för att vara så smidig och hållbar som möjligt. Den senaste designen förbättrar tillträdet via siddörrarna och är kompatibel med många hyllsystem för skåpbilar på marknaden.

Transit Connect with person loading through side door
Transit Connect showing interior wth tie down points

Mer praktiska sidomonterade fästanordningar för lasten

Fästpunkter brukar för det mesta sitta på golvet. Men de kan vara svåra att komma åt när du försöker sätta fast din last. Därför har Transit Connect sina fästpunkter placerade precis ovanför golvet, på lastutrymmets sidoväggar. Det gör att golvet blir fritt från hinder och lättare att komma åt, smuts fastnar inte så lätt och det är lättare att rengöra golvet.

En lång rostskyddsgaranti ger extra trygghet

Som ett mått på fordonets kvalitetskonstruktion levereras Transit Connect med tolv års rostskyddsgaranti som standard.

Transit Connect showing servicemen inspecting car
Top