Home > Transportbilar & Pickups > TRANSIT CONNECT > Funktioner > Användarbarhet

Användarbarhet

Nya Transit Connect erbjuder flexibelt lastutrymme på upp till 3,6 m³ (4,4 m³ när det flexibla främre lastutrymmet används) och upp till hela 946 kg lastkapacitet. Geniala och användbara funktioner skyddar både din last och ditt fordon från arbetslivets påfrestningar. Eftersom skåpbilen är byggd enligt tuffa normer för kommersiella fordon är nya Transit utformad för att hålla länge, men också för att minimera ägarkostnaden. Många funktioner och tekniker är tillgängliga i versionen L1 (kort hjulbas) såväl som L2 (lång hjulbas). Du kan jämföra de praktiska skillnaderna i avsnittet Karosstyper och kapacitet.

Utrymme för långa föremål med en öppningsbar mellanvägg

På alla skåpbilsversioner med dubbelt passagerarsäte fram finns en genial öppning i mellanväggen, som gör att du kan transportera föremål som är upp till 3 m långa i en skåpbil med kort hjulbas (L1) och upp till 3,4 m långa föremål i en modell med lång hjulbas (L2). Mellanväggen har en uppfällbar lucka längst ner som du kan skjuta in långa föremål genom. Du kan dessutom skjuta in föremål i ett förvaringsutrymme under passagerarsätet fram. Bakom mellanväggen finns det plats för två europapallar (i L1) eller byggskivor med måtten 1,2 x 2,4 m (L2).

Ford Transit Connect Dual front passenger seat

Nu finns det plats för tre personer i kupén

Nya Transit Connect finns med ett dubbelt passagerarsäte, så att du kan placera tre personer i kupén. När du inte använder mittsätet, kan det fällas ner för att skapa en behändig platt yta för att skriva på eller förvara din bärbara dator. Skjuter du upp det hittar du ett praktiskt förvaringsutrymme under.

Fästöglor som håller din last säker

Sidoväggsmonterade fästpunkter hjälper till att hålla lastgolvet rent och är både DIN-och ISO-kompatibla.

Ford Transit Connect Cargo area lighting

Ett bättre upplyst bagageutrymme underlättar vid lastning

Lampor i bagageutrymmet finns monterade som standard. Du kan även välja ultrastark LED-belysning som tillval om det skulle behövas.

Lättstädat skydd i hytten och lastutrymmet

Gummigolvet hjälper till att hålla hytten ren, en kraftig gummimatta kan skydda lastgolvet och inlägg på lastutrymmets sidor kan också hjälpa till att skydda din skåpbil mot dagliga arbetslivets stötar och repor.

Ford Transit Connect Protect the load floor with a heavy duty load liner
Ford Transit Connect 1 year service intervals

Långa serviceintervaller ger mindre tid borta från vägen

Varje del och komponent i splitternya Transit Connect är designad för att maximera hållbarheten och kunna gå längre utan att behöva underhåll. Därför är serviceintervallerna satta till 3 000 mil eller tolv månader.

En lång rostskyddsgaranti ger extra trygghet

Som ett mått på fordonets byggkvalitet levereras nya Transit Connect med en betryggande, 12 år lång rostskyddsgaranti som standard.

Ford Transit Connect 12 years anti-perforation warranty
Full Steel Bulkhead

Fullbreddsmellanväggen av stål håller tjuvarna borta

En mellanvägg av stål i full höjd och bredd hindrar att tjuvarna får tillgång till innehållet i lastutrymmet genom att bryta sig in i din hytt. Den fungerar också som en säkerhetsåtgärd och skyddar dig från att träffas av last eller verktyg i händelse av en olycka.

Top