Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Transportbilar & Pickups > TRANSIT CONNECT
Ord. pris från Net Retail Price (CV) exkl. moms

TRANSIT CONNECT

Transit Connect har utvecklats: med sitt sofistikerade nya utseende, modern och uppdaterad interiör och mer avancerad teknik än någonsin.

Transitmodellernas typiska robusthet, tålighet och funktionalitet finns kvar i funktioner som den geniala mellanväggen, flexibla främre passagerarsäten och en nyttolastkapacitet på 870 kg. Men den här exceptionellt sofistikerade skåpbilen på ett ton är nu dessutom utrustad med praktiska körhjälpsfunktioner som i många fall inte är tillgängliga i dagens bilar. Andra handsfreefunktioner hjälper föraren att hålla sig ansluten, kontrollera och hålla översikt på hastigheten och till och med skydda fotgängare som kommer i bilens färdväg.

Den uppdaterade tekniken har även lett till förbättrad bränsleekonomin och lägre utsläpp, vilket så klart även ger lägre driftskostnader.

Man walking with box near transit connect

Hjälper till att hålla dig inom hastighetsgränsen

Transit Connect har nu även Intelligent hastighetshjälp (Intelligent Speed Assist). Ett system som är utformat för att förbättra din farthållningskontroll så att du kan koncentrera dig på vägen. Först känner skyltscanningskameran (Traffic Sign Recognition) automatiskt igen den aktuella hastighetsbegränsningen (när den är aktiverad), sedan reglerar systemet automatiskt bilens högsta tillåtna hastighet efter den gällande hastighetsgränsen.

SYNC 3. För en enkel handsfreeupplevelse

Ford SYNC 3 är ett avancerat system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem. Du kan antingen använda röstkommandon eller 6” färgpekskärmen med nyp- och svepfunktion för mer intuitiv navigering. Samtidigt kan Live TrafficTooltip hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Du kan till och med ringa upp någon av de listade lokala restaurangerna genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig".

Ford Transit SYNC3
Ford engine diagram scheme

En motor som arbetar lika hårt som du gör

Fords toppmoderna dieselmotorer på 75, 100 och 120 hästkrafter är mycket avancerade, turboladdade motorer som ger märkbart förbättrad effektivitet, prestanda och finess. De nya motorerna kan förbättra bränsleeffektiviteten, är mer responsiva och även tystare än någonsin tidigare.

Ett system som kan hjälpa till att skydda fotgängare

Pre-Collision Assist upptäcker fordon och fotgängare framför bilen. Det kan till och med upptäcka fotgängare som kan vara på väg att korsa ditt fordons färdväg. Systemet varnar dig om det upptäcker en möjlig kollision och om du inte reagerar bromsar det automatiskt bilen åt dig. Tekniken är utformad för att minska olyckornas allvarlighetsgrad eller helt och hållet undvika dem och fungerar vid hastigheter på upp till 80 km/h.

Blue Ford Transit Connect at pedestrian crossing
Ford Transit Connect with open load space

Utrymme för långa föremål med en öppningsbar skiljevägg

På alla skåpbilsversioner med dubbelt frampassagerarsäte finns en genial öppningsbar skiljevägg, som gör att du kan transportera föremål som är upp till 3 m långa i en skåpbil med kort hjulbas (L1) och upp till 3,4 m långa föremål i en modell med lång hjulbas (L2). Skiljeväggen har en uppfällbar lucka längst ner som du kan skjuta in långa föremål genom, in i ett förvaringsutrymme under de främre passagerarsätena. Bakom skiljeväggen finns det plats för två europapallar (i L1) eller fyra materialskivor med måtten 8 x 4 tum (i L2).

Välj en hjulbas och en höjd.

Funktioner & Tekniska specifikationer

Utforska funktionerna och de tekniska specifikationerna för denna modell, alternativt beställ en broschyr.

Blue Ford Transit Connect
Ford Promotions

SE VÅRA SENASTE ERBJUDANDEN

Läs mer

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Du kanske också gillar...

Top