Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Transportbilar & Pickups > TRANSIT CONNECT
Ord. pris från Net Retail Price (CV) exkl. moms

Dynamisk. Smidig. Ändamålsenlig.

Sees the road signs you might miss

Ser de vägskyltar du annars kanske missar.

Oavsett om skyltarna är placerade vid sidan av vägen eller ovanför den, om de är permanenta eller tillfälliga, så kan skyltigenkänningen identifiera dem. En symbol för den aktuella fartskylten eller omkörningsförbudsskylten visas på instrumentbrädan och ändras varje gång du kommer in i en ny hastighetszon.

Handsfree med SYNC 3 

SYNC 3 är vår mest avancerade modell hittills. Snabbare och enklare att använda, med förbättrade röstkommandon och fler funktioner. Den nya kontrollpanelen har större knappar som underlättar användningen och 8-tumspekskärmen har nu samma "nyp-och-svep-funktion" som den som finns i smartmobiler och surfplattor, för en mer intuitiv navigering. SYNC 3 har nu också AppLink, Apple’s CarPlay och Android AutoTooltip för att visa din smartmobildata på pekskärmen.

Ford Transit Connect Sony audio system

Få ut mesta möjliga av din bensinmotor

En trecylindrig EcoBoost-bensinmotor ger 100 hk och 170 Nm vridmoment, med en sexväxlad manuell växellåda. Kombinerat med andra bränslesparande tekniker, som Auto-Start-Stop, ger dig denna prisbelönta motor all den kraft du förväntar dig av en konventionell 1,6-litersmotor, men med en bränsleekonomi på 0,56 l/mil och koldioxidutsläpp så låga som 129 g/km.

Undvik kollisioner i låg hastighet

Den innovativa funktionen Active City Stop hjälper dig att undvika en krock i långsam trafik eller i hastigheter under 50 km/h. Tekniken fungerar så att den kontinuerligt mäter avståndet till fordonet direkt framför när det ligger inom en nära räckvidd. Om systemet känner av att bilen framför oväntat saktar in aktiveras bromsarna automatiskt.

Utrymme för långa föremål med en öppningsbar mellanvägg

På alla skåpbilsversioner med dubbelt passagerarsäte fram finns en genial öppning i mellanväggen, som gör att du kan transportera föremål som är upp till 3 m långa i en skåpbil med kort hjulbas (L1) och upp till 3,4 m långa föremål i en modell med lång hjulbas (L2). Mellanväggen har en uppfällbar lucka längst ner som du kan skjuta in långa föremål genom. Du kan dessutom skjuta in föremål i ett förvaringsutrymme under passagerarsätet fram. Bakom mellanväggen finns det plats för två europapallar (i L1) eller byggskivor med måtten 1,2 x 2,4 m (L2).

Interior 360 video still
Promo

 

SE VÅRA SENASTE ERBJUDANDEN

Läs mer

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Du kanske också gillar...

Top