Home > Transportbilar & Pickups > TRANSIT CHASSI > Funktioner > Komfort

Komfort

Transit Chassis Cab är utformad för att leverera maximal prestanda. Här finns funktioner och teknik som specialutformats för att göra livet lättare för dig. Så snart du har testat kommer du att undra hur du någonsin klarade dig utan!

Ford SYNC 3 hands-free technology

Handsfree med SYNC 3 

SYNC 3 är vår mest avancerade modell hittills. Snabbare och enklare att använda, med förbättrade röstkommandon och fler funktioner. Den nya kontrollpanelen har större knappar som underlättar användningen och 8-tumspekskärmen har nu samma "nyp-och-svep-funktion" som den som finns i smartmobiler och surfplattor, för en mer intuitiv navigering. SYNC 3 har nu också AppLink, Apple’s CarPlay och Android AutoTooltip för att visa din smartmobildata på pekskärmen.

I förarsätet

Förarsätet, liksom ratten, är fullt justerbara för att du lätt ska kunna hitta din idealiska förarposition. Det finns även ett inbyggt armstöd, medan justerbart korsryggstöd, uppvärmda säten och elstyrt förarsäte finns som tillval. Sätena har samma tålighetsstandard som kommersiella fordon, men är samtidigt designade för att vara lika bekväma som i en personbil.

In the driving seat
A system that entertains and informs

Ford Easy Fuel – för idiotsäker tankning

Denna funktion gör det nästan omöjligt att fylla på fel bränsle i din skåpbil eftersom ett felaktigt munstycke helt enkelt inte passar. Och eftersom Ford Easy Fuel är ett tanklocklöst system, behöver du aldrig hålla i ett smutsigt tanklock igen.

Ford Easy Fuel – för busenkel tankning

Med den här behändiga funktionen är det nästan omöjligt att fylla på fel bränsle, för om det är fel munstycke passar det helt enkelt inte. Och eftersom Ford Easy-Fuel är ett locklöst system behöver du aldrig hålla i ett smutsigt tanklock igen.

Ford Easy-Fuel, for foolproof filling-up
Wing mirrors that fold themselves away from harm

Sidobackspeglar som skyddar sig själva

För att undvika oavsiktliga skador fälls de eldrivna infällbara backspeglarna automatiskt in när du har parkerat. När de är infällda skyddar de också de stilfullt inbyggda indikatorlamporna.

Öppna och stäng dina rutor med en enda tryckning

Du kan öppna och stänga alla fönstren med en enda knapptryckning.

Open and close your windows with a single touch
Power Sockets in Ford Transit Chassis Cab

Eluttag

Utöver två 12-voltsuttag kan du välja ett 150 watts/230 volts eluttag mellan förarsätet och passagerarsätet som kommer väl till pass för uppladdning av verktyg, bärbara datorer eller annan utrustning utan att någon specialadapter behövs.

Top