Home > Transportbilar & Pickups > NYA TRANSIT CHASSI > Funktioner > Komfort

Komfort

Transit Chassis Cab är mer än bara ett robust arbetsfordon. Vi vet att den även måste vara ditt kontor på vägen. Transit Chassis Cab är utformad för att leverera maximal prestanda men är även specialbyggd för att vara så bekväm som möjligt med ytterligare interiörfunktioner och teknik som utformats speciellt för att hjälpa dig. Så snart du har testat kommer du att undra hur någonsin klarade dig utan!

New Transit Chassis Cab on FordPass connect app

Nyckeln till en mer uppkopplad värld

Nya Transit Chassi Cab finns nu med FordPass Connect-modem*. Systemet låser upp en mängd kraftfulla fördelar som upp till 4G-wifi*** för upp till tio enheter så att du och dina passagerare alltid kan hålla kontakten. Systemet kan också leverera uppdateringar av trafikinformation i realtid** direkt till ditt SYNC 3 navigationssystem som hjälper dig undvika köer och hitta den snabbaste vägen till din destination. Du kan till och med övervaka ditt fordons status och få meddelanden om systemet upptäcker att underhåll krävs.

Handsfree med SYNC 3

SYNC 3 är vår mest avancerade modell hittills. Snabbare och enklare att använda, med förbättrade röstkommandon och fler funktioner. Den nya kontrollpanelen har större knappar som underlättar användningen och färgpekskärmen på åtta tum har nu samma "nyp-och-svep-funktion" som den som finns i smartmobiler och surfplattor för en mer intuitiv navigering. SYNC 3 erbjuder nu även funktioner som AppLink, Apple CarPlay och Android Auto för att visa din data från din smartphone på pekskärmen.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Chassis Cab interior entertainment system close up

Ett system som underhåller och informerar

Ett brett utbud av avancerad underhållnings- och informationsutrustning som DAB-radio, CD-spelare, USB-port, ett sofistikerat högtalarsystem, navigation och Ford SYNC med röststyrning.

I förarsätet

Förarsätet är fullt justerbart, liksom ratten (både för lutning och räckvidd) så att du kan hitta din favoritposition. Det finns även ett inbyggt armstöd, medan justerbart korsryggstöd, uppvärmda säten och elstyrt förarsäte finns som tillval. Sätena har samma tålighetsstandard som kommersiella fordon, men är samtidigt designade för att vara lika bekväma som i en personbil.

New Ford Transit Chassis Cab adjustable driving seat
Ford Transit Chassis Cab quickclear graphic

Quickclear avlägsnar snabbt snö och is från vindrutan

Denna smarta funktion är utformad för att du ska komma iväg snabbt på frostiga morgnar. Med en enkel knapptryckning så hettas ultratunna trådar upp som tar bort is, imma och fukt från vindrutan samt isar av torkarbladen. 

Sidobackspeglar som skyddar sig själva

För att undvika oavsiktliga skador fälls de eldrivna infällbara backspeglarna automatiskt in när du har parkerat. När de är infällda skyddar de också de stilfullt inbyggda körriktningsvisarna.

Ford Transit Minibus detail of power fold mirrors
Ford Transit Minibus close crop on wipers

Vindrutetorkare som automatiskt anpassar sig efter regnet

Vindrutetorkarna med regnsensorer utlöses när de känner av fukt på vindrutan och justerar sedan hastigheten så att de klarar av alla sorters väder som du utsätts för. Du kan till och med välja mellan flera känslighetsnivåer som avgör hur mycket fukt som får ansamlas innan vindrutetorkarna aktiveras.

Top