Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Transportbilar & Pickups > TRANSIT CHASSI
Ord. pris från Net Retail Price (CV) exkl. moms

Praktisk, tålig, effektiv

Ford Transit Chassis Cab side view

Mindre uttröttande, mer ekonomiska resor

Farthållaren med justerbar hastighetsbegränsning håller ditt fordon inom den förinställda hastighetsgräns som du valt. Den kan spara bränsle, minimera risken för fortkörning och – liksom alla farthållningssystem – bibehålla din valda hastighet åt dig, så att du slipper ha foten på gaspedalen.

Handsfree med SYNC 3 

SYNC 3 är vår mest avancerade modell hittills. Snabbare och enklare att använda, med förbättrade röstkommandon och fler funktioner. Den nya kontrollpanelen har större knappar som underlättar användningen och 8-tumspekskärmen har nu samma "nyp-och-svep-funktion" som den som finns i smartmobiler och surfplattor, för en mer intuitiv navigering. SYNC 3 har nu också AppLink, Apple’s CarPlay och Android AutoTooltip för att visa din smartmobildata på pekskärmen.

Ford SYNC 3 hands-free technology

Prestanda och effektivitet

Ett urval av helt nya Ford EcoBlue tvåliters TDCi-motorer erbjuder högre effekt och ger samtidigt förbättrad bränsleekonomi och lägre utsläpp. Dessutom uppfyller de redan de stränga utsläppsbestämmelserna Euro Stage 6. Utöver tekniker som omfattar Smart Regenerative Charging, Acceleration Control och Auto-Start-Stop är Transit byggd för att minska dina bränslekostnader, erbjuda lägre total ägandekostnad och ge maximal avkastning på din värdefulla investering.

Behåll kontrollen oavsett vägförhållandena

Elektronisk stabilitetskontroll (ESC) övervakar ständigt bilen medan du kör. Det känner av eventuella avvikelser från din valda färdväg, t.ex. om du börjar slira, och korrigerar automatiskt din vägplacering så att du behåller kontrollen över bilen.

ESC helps you stay in control, whatever the conditions
Ford Transit Chassis Cab detail of Frame

Ett givet samtalsämne

i har under hela utvecklingsprocessen arbetat i nära samarbete med karosstillverkningsbranschen för att säkerställa att alla standardkarossmodeller och de flesta specialmodeller enkelt och effektivt ska kunna monteras på våra fordon med lite eller inget behov för modifieringar. Med sina låga ramskenor, inbyggda monteringspunkter i karossen och robusta ramkonstruktion med hög tänjbarhet ger Transit Chassis en stark och pålitlig bas för i stort sätt vilken konvertering som helst.

För mer information om omvandlingar och konverterade uppgifter besök Transit Conversions.

Karosstyper och kapacitet för upp till sju personer

Enkel- eller dubbelhytt – L1 till L5 (kort, medium, lång, förlängd ram och extralång): plats för upp till sju personer i dubbelhytten. Välj en Transit Chassis Cab så kan du konfigurera ett fordon som i det närmaste blir specialbyggt för din verksamhet

Promo

 

SE VÅRA SENASTE ERBJUDANDEN

Läs mer

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Du kanske också gillar...

Top