Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Transportbilar & Pickups > NYA TRANSIT CHASSI
Ord. pris från Net Retail Price (CV) exkl. moms

NYA TRANSIT CHASSIS CAB

Nya Ford Transit Chassis Cab är det optimala när det gäller Transit-flexibilitet. Den här skåpbilen kan anpassas för att passa dina specifika affärsbehov, oavsett om du behöver en pickup, tippvagn, kylbil eller nästan vad som helst. Vilka behov du än har är det här den tuffaste, mest pålitliga och slitstarka Transit Chassis Cab någonsin.

Broschyr Ladda ner broschyr (PDF 2.4MB)

Mångsidig, pålitlig och effektiv

Nya Transit Chassis Cab är ditt kontor på vägen. Det är därför den är byggd för att vara både bekväm och tålig, kraftfull och effektiv och viktigast av allt, pålitlig.

En mer intelligent farthållare

Ställ in din egen hastighet med den intelligenta adaptiva farthållaren. Systemet kan identifiera den rådande hastighetsgränsen och automatiskt hålla din valda hastighet inom den upptäckta gränsen. Avancerad radarteknik skannar efter långsammare trafik framför dig och kan automatiskt justera din hastighet för att bibehålla ett förinställt avstånd till bilen framför. När trafiken har lättat kommer ditt fordon att återgå till den valda hastigheten.

Ford EcoBlue TDCi-motorer

Nya Transit med en serie avancerade 2,0-liters Ford EcoBlue dieselmotorer är mer kraftfull och mer effektiv än någonsin tidigare. Med fyra olika drivlinor som ger upp till 185 Hk kommer du garanterat hitta en som möter dina specifika behov.

New Transit Chassis Cab interior LCD screen close up

Nyckeln till en mer uppkopplad värld

Nya Transit Chassi Cab finns nu med FordPass Connect-modem*. Systemet låser upp en mängd kraftfulla fördelar som upp till 4G-wifi*** för upp till tio enheter så att du och dina passagerare alltid kan hålla kontakten. Systemet kan också leverera uppdateringar av trafikinformation i realtid** direkt till ditt SYNC 3 navigationssystem som hjälper dig undvika köer och hitta den snabbaste vägen till din destination. Du kan till och med övervaka ditt fordons status och få meddelanden om systemet upptäcker att underhåll krävs. 

Ett system som kan hjälpa till att skydda fotgängare

Krockavvärjning med fotgängaravkänning använder radar och kamerateknik för att skanna av vägen framför dig. Om en kollisionsrisk med ett fordon eller en fotgängare upptäcks blir du varnad. Om du inte reagerar i tid kan systemet automatiskt slå till full bromsverkan för att hjälpa till att minska risken för, eller helt eliminera, vissa allvarliga frontalkrockar. Nödbromsservon (EBA) hjälper ditt fordon att uppnå maximalt effektiv bromsning i en nödsituation. Systemet känner av hur mycket tryck du själv har satt på bromsen och ökar det trycket automatiskt om det behövs.

New Ford Transit Chassis Cab side view

Transit med förbättrad lastförmåga

  • Lågt stegformat och bultad chassiram möjliggör ett brett spektrum för påbyggnationer.
  • Högre tyngdpunktupphängning som standard för hantering av stora påbyggnader.

Olika karossmodeller och med kapacitet upp till 7 personer

Enkelhytt, dubbelhytt eller skeletal. Chassibilarna finns i längderna L1 till L5 med kort medel och extra lång hjulbas och med plats för upp till sju personer i dubbelhytten. Tillsammans med den påbyggnation du väljer, kan du anpassa ett fordon som är perfekt för dig och din verksamhet.

Promo

 

SE VÅRA SENASTE ERBJUDANDEN

Läs mer

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Du kanske också gillar...

Top