Home > Transportbilar & Pickups > NYA RANGER > Funktioner > Komfort

Byggd för tuffa tag. Skapad för bekvämlighet.

Avancerad konstruktion och material av högsta kvalitet skapar en interiör som är lika robust och slitstark som den är bekväm. För första gången någonsin finns nya Ford Ranger också med ett inbyggt FordPass Connect-modem. Denna teknik gör att du kan låsa och låsa upp bilen på avstånd, få trafikuppdateringar och ansluta till en wifi-surfzon, vilket gör det bättre än någonsin att äga en Ford. 

Ford Ranger - Go hands-free with SYNC 3

Nyckeln till en mer uppkopplad värld

För första gången någonsin finns nya Ranger med ett FordPass Connect-modemModem Hotspot 2019. Systemet ger en mängd ovärderliga fördelar som upp till 4G LTE WifiWiFi Hotspot 2019 för upp till tio enheter och uppdateringar av trafikinformation i realtid direkt till satellitnavigeringen i din bil. 

Ladda ner FordPass-appen för att få ännu mer funktioner

FordPass Connect blir ännu mer kraftfull när den har parkopplats med din smartmobil via FordPass-appen. När den är ansluten kan du låsa upp en serie innovativa nya funktioner. Du kan till exempel använda din mobil för att hitta din bil och låsa eller låsa upp den på distans. Du kan övervaka bränslenivån, körsträckan och däcktrycket och få varningsmeddelanden om bilens skick direkt till din mobil. Du kan även programmera din satellitnavigering hemifrån genom att skicka ett resmål direkt från din mobil till fordonet.

FordPass App close up of mobile
Ford Ranger interior LCD screen close up

Handsfree med SYNC 3

Ford SYNC 3 är ett avancerat system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem med naturliga röstkommandon och som även kan läsa upp dina SMS. Du kan också använda en pekskärm i färg med nyp- och svepfunktion för en mer intuitiv navigering. Tekniken kan kopplas till Apple CarPlay och Android Auto och med Applink kan du dessutom få åtkomst till några av dina favoritappar. Du kan till och med ringa upp lokala restauranger genom att bara säga "Jag är hungrig". 

Enklare att lasta och lossa

Nya Ranger finns nu med Easy Lift-baklucka. Den smarta designen gör att bakluckan på din lastbil känns betydligt lättare och gör det enklare att öppna och stänga den.

Orange Ford Ranger easy lift tailgate close up
Top