Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Transportbilar & Pickups > RANGER RAPTOR

HELT NYA FORD RANGER RAPTOR

Det här är ingen vanlig pickup. Det är en pickup utöver det vanliga.

Helt nya Ranger Raptor har starkare prestanda än någonsin. Varje element i Ranger Raptor är designat och byggt för att dominera på varje underlag.

Ett bra dilemma

Välja en färg är lätt. Att bestämma sig är svårt.

Modellen som visas är en Raptor

Bygg din Ranger
Ranger Raptor video 360

Designad för att erövra

Så fort du sätter dig i Raptorns skräddarsydda säten är det tydligt att detta inte är en vanlig pickup. Ett antal avancerade tekniker och smarta system ger en körupplevelse som ingen annan. Och med en enkel knapptryckning kan du aktivera de kraftfulla nya körlägena. Det finns sex olika lägen som alla optimerar fordonets imponerande egenskaper i en viss typ av underlag: Normalläge, sportläge, gräs-, grus- och snöläge, sand- och lerläge samt stenläge. För en hisnande upplevelse ska du välja det unika Baja-läget.

Ta dig an världen i all bekvämlig

På utsidan är varje del av helt nya Ford Ranger Raptor specialbyggd för att maximera kapacitet, hållbarhet och prestanda. På insidan får du hjälp av avancerad teknik för att känna dig bekväm och uppkopplad vart du än åker. Ett inbyggt FordPass Connect-modem gör till exempel att du kan låsa och låsa upp Raptor på distans. När du byter hårt underlag mot välskött asfalt kan du undvika förseningar med uppdateringar av trafikinformation direkt till navigationssystemet i din bil. Och om du har täckning ute i naturen kan du ansluta upp till tio enheter till en trådlös surfzon.

Ranger Raptor interior double cab

Byggd för att prestera

Helt nya Ford Ranger Raptor kombinerar kapaciteten med Fords prestanda-DNA från superbilen GT och Focus RS. En specialdesignad och precisionskonstruerad biturbo-version av Fords 2,0-liters dieselmotor EcoBlue har kopplats ihop med en ny 10-växlad automatlåda och paddelväxlar. Resultatet är en körupplevelse utan motstycke. Och specialbyggda däck hjälper dig att dominera alla typer av underlag.

Avancerad säkerhetsteknik

Ford Ranger Raptor är utrustad med flera avancerade säkerhetssystem för att du och dina passagerare ska känna er säkra. Avancerad krängningshämmare och elektronisk stabilitetskontroll hjälper dig att hålla dig säker i alla förhållanden. Aktiv bromshjälp och automatisk nödbroms arbetar aktivt för att förebygga olyckor innan de inträffar.

Blue Ford Ranger driving on forest road

Konstruerad för alla underlag

Helt nya Ford Ranger Raptor har utformats, för att med lätthet ta sig an världens mest utmanande underlag. Ett unikt chassi av höghållfast, låglegerat stål har utformats, för att möta kraven från de mest utmanande miljöerna. En markfrigång på 281 mm kombineras även med möjligheten att vada genom 850 mm djupt vatten. Varje funktion är designad med syftet att till att Raptor ger en körningsupplevelse som ingen annan.

Alla NYA RANGER modeller

Jämför modeller (PDF 3.6MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top