Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Transportbilar & Pickups > NYA RANGER
Totalt Ford pris Net Retail Promotion (CV)
Totalpris exkl. moms Net Retail Price (CV)

NYA FORD RANGER

Bättre än någonsin

Broschyr Ladda ner broschyr (PDF 3.1MB)

Ett bra dilemma

Välja en färg är lätt. Att bestämma sig är svårt.

Modellen som visas är en XL

Bygg din Ranger
Ford ranger video 360
New Orange Ford Ranger Wildtrak parked on tarmac
Orange Ford Ranger on the road

Jobbar smartare och hårdare

Nya Ford Ranger är konstruerad för att verkligen få jobbet gjort. Europas mest sålda pickup har nu också mer teknik än någonsin tidigare. Avancerade system som vägmärkesigenkänning, filhållningshjälp och parkeringssensorer ökar din medvetenhet och ditt självförtroende på vägarna. Backstartshjälpen, kontroll i nedförsbacke och aktiv parkeringshjälp hjälper dig också att behålla kontrollen.

Byggd för tuffa tag. Skapad för bekvämlighet.

Avancerad konstruktion och material av högsta kvalitet skapar en interiör som är lika robust och slitstark som den är bekväm. För första gången någonsin finns nya Ford Ranger också med ett inbyggt FordPass Connect-modem. Denna teknik gör att du kan låsa och låsa upp bilen på avstånd, få trafikuppdateringar och ansluta till en wifi-surfzon, vilket gör det bättre än någonsin att äga en Ford.

Go hands-free with SYNC 3
Silver Ford Ranger rear view driving on wet road

Kraft, effektivitet och förfining

Nya Ford Ranger är utformad för att arbeta hårdare och mer effektivt. Pickupen har en rad kraftfulla nya motorer som är konstruerade för att få varje droppe bränsle att räcka längre. Och de har kombinerats med en avancerad ny växellåda som sömlöst anpassar sig efter förändrade förhållanden och terräng. Med ett brett urval av användbar teknik, inklusive Auto Stop-Start och en färddator ombord, är detta en robust pickup som enkelt kombinerar hjärna och muskler.

Avancerad säkerhetsteknik

Nya Ford Ranger innehåller en rad smarta system som skyddar dig, dina passagerare och andra trafikanter. Vissa tekniker, som aktiv bromshjälp, finns där för att förebygga olyckor innan de inträffar. Krockkuddarna, hjälper till att mildra effekterna av en trafikolycka om en sådan skulle inträffa. Fordonet är också utrustat med avancerade säkerhetssystem som ger dig sinnesro när du förvarar verktyg eller last i det.

Ford Ranger on the road with pre-collision graphic

Kvalitet som du kan förlita dig på

Siffrorna talar för sig själva i nya Ford Ranger. Pickupen har en lastkapacitet på ett ton och kan dra upp till 3 500 kg. Den har en markfrigång på 237 mm och vadar enkelt genom vatten som är upp till 800 mm djupt. Faktum är att varje aspekt av det prisbelönta fordonet är precisionskonstruerad för mångsidighet, tillförlitlighet och kapacitet.

Vinnare av International Pick-Up Award 2020

Vi menar inte att skryta. Men med en fantastisk kombination av kraftfullhet, smart teknik och enastående komfort, är det ingen överraskning för oss att nya Ford Ranger har utsetts till vinnare av International Pick-Up Award 2020.

Med betyg tilldelade i flera olika kategorier, inklusive drivlina, lastutrymme och säkerhet, samt total förar- och passagerarkomfort, överträffade Ford Ranger alla konkurrenter, vilket återigen bevisar varför den är Europas mest bästsäljande pick-up.

Ford Ranger on the road with pre-collision graphic

En riktig pick-up

Nya Ford Ranger är anpassad för alla möjliga situationer. Med den förbättrade komforten är den lika perfekt för arbetet som för fritiden. Nu finns Ranger att välja i tre olika hyttstilar och fyra olika serier.

Wheelbase Options
Ford Ranger Regular Cab in white
Ford Ranger Super Cab in white
Ford Ranger Super Cab in white
Promo

 

SE VÅRA SENASTE ERBJUDANDEN

Läs mer

Alla NYA RANGER modeller

Jämför modeller (PDF 3.6MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top