Home > Transportbilar & Pickups > NYA TRANSIT COURIER > Funktioner > Komfort

Fullmatad med smarta idéer

Interiören i nya Transit Courier kombinerar ultramodern design med genomtänkt teknik för en bekväm körupplevelse. Med tillvalet SYNC 3-anslutning kan du bekvämt styra telefon, underhållning, navigation och mycket mer. Smarta system, som automatisk påslagning av strålkastare, regnkänsliga vindrutetorkare och Ford Easy-Fuel, hjälper dig samtidigt att göra din arbetsdag enklare.

SYNC 3. För en enkel handsfreeupplevelse

Ford SYNC 3 är ett avancerat system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem. Du kan antingen använda röstkommandon eller 6” färgpekskärmen med nyp- och svepfunktion för mer intuitiv navigering. Samtidigt kan Live TrafficTooltip hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Du kan till och med ringa upp någon av de listade lokala restaurangerna genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig".

Säkerhet för alla dina enheter

I enhetsdockan kan du koppla din navigator, smartmobil eller MP3-spelare. Den har även ett USB-uttag.

Ford Transit Courier eatc controls in detail

Det är enkelt att reglera temperaturen i kupén

I nya Transit Custom finns nu knappar för värmereglering och luftkonditionering inom nära räckhåll för både förare och passageraren i framsätet. Ratten till temperaturkontrollen som sitter till höger har inställningar för max- och minimitemperatur och fläkten till vänster kontrollerar fläkthastigheten när temperaturen är inställd på någon annan nivå än max. Beroende på bilens specifikationer är knapparna mellan de två rattarna till för att kontrollera luftflödets riktning (vindrutan och framåt, nedåt), värma upp sätena, värma upp vindrutan, värma upp bakre fönstret, värma upp speglarna och luftkonditioneringen.

Ford Easy Fuel – för busenkel tankning

Med den här behändiga funktionen är det nästan omöjligt att fylla på fel bränsle, för om det är fel munstycke passar det helt enkelt inte. Och eftersom Ford Easy-Fuel är ett locklöst system behöver du aldrig hålla i ett smutsigt tanklock igen.

Ford Transit Couriier Easy-Fuel
Ford Transit Courier Quickclear heated windscreen

Få en klar vindruta blixtsnabbt med Quickclear

Den här smarta funktionen har utvecklats för att hjälpa dig komma iväg snabbare kyliga morgnar. Med en enkel knapptryckning hettas ultratunna trådar upp som tar bort is, imma och fukt från vindrutan samt avisar torkarbladen. Systemet fungerar på några sekunder, även när det är minusgrader ute.

Användbar förvaring överallt

Nya Transit Courier har en mängd behändiga förvaringsutrymmen. Förvaringshyllan ovanför huvudet ger dig till exempel tillgång till allt du behöver på armlängds avstånd och den djupa mittkonsolen rymmer en A4-mapp eller liten bärbar dator. Det finns också ett praktiskt utrymme under sätena för värdesaker. Handskfacket med lucka och två mugghållare ser även till att du hittar en plats för allt.

Ford Transit Courier stowage space and cup holders
Automatic window wipers

Vindrutetorkare som automatiskt anpassar sig efter regnet

Vindrutetorkarna med regnsensorer sätter automatiskt igång när de känner av fukt på vindrutan och justerar sedan hastigheten så att de klarar av alla sorters väder som du utsätts för. Du kan till och med välja mellan flera känslighetsnivåer som avgör hur mycket fukt som får ansamlas innan vindrutetorkarna aktiveras.

Strålkastare som reagerar automatiskt

Automatiska strålkastare använder en sensor som känner av avtagande skymningsljus och plötsliga förändringar av ljusförhållanden. Det aktiverar de automatiska strålkastarna och underlättar för föraren att köra i mörker.

Det automatiska helljuset bländar dessutom av automatiskt när det känner av annalkande trafik eller en bil framför, så att du inte bländar andra förare. Därefter återgår funktionen automatiskt till helljus igen så att du får maximal sikt.

New Ford Transit Courier Auto-headlights in detail
New Ford Transit Courier mirrors

Sidobackspeglar som skyddar sig själva

Det är lätt hänt att ytterbackspeglarna skadas när du kör in och ut ur trånga utrymmen, eller när du står parkerad på en trång gata. Med eldrivna, fällbara backspeglar som tillval kan du undvika detta genom att vika in dem med en enkel knapptryckning. Eftersom de är uppvärmda kan du dessutom komma iväg snabbare och säkrare i morgonfrosten.

Top