Home > Transportbilar & Pickups > NYA TRANSIT CONNECT > Funktioner > Komfort

Ditt mobila kontor

Bekväm som en personbil, tåliga säten och förarvänlig körställning gör Transit Connect till en avkopplande och bekväm plats att vara på. Och med tillägget FordPass Connect kan du njuta av wifi i 4G, trafikuppdateringar varje minut, låsa och låsa upp bilen med fjärrkontroll och mycket mer. Det är en nivå av uppkoppling som du hittills bara kunnat uppleva hemma eller på kontoret.

Ford SYNC interior display

SYNC 3. For an effortless hands-free experience

Ford SYNC 3 is an advanced system that enables you to stay connected and control your phone, music and navigation system. Choose either voice commands or the 8” colour touchscreen with pinch-and-swipe gestures for intuitive navigation. Live Traffic can help you avoid the jams. You can even call up a list of local restaurants simply by saying “I’m hungry”SYNC 3 Apple Carplay Android Auto.

Ladda när du kör

Trådlös laddning finns för vissa smartmobilerTooltip vilket innebär att det aldrig varit enklare att se till att dina enheter alltid är klara att använda.

Ford wireless charging close up
FordPass Connect modem close up

Nyckeln till en mer uppkopplad värld

För första gången någonsin finns Transit Connect med FordPass Connect-modemetFordPass Connect Modem, ett system skapat för att göra varje resa enklare och mer njutbar. Den möjliggör en serie funktioner, som wifiWi-Fi Hotspot för upp till tio enheter så att passagerare kan ladda sina bästa strömningstjänster och få de där långa resorna att flyga förbi. Och när du dessutom för uppdatering av trafikinformation i realtidFordPass with Live Traffic direkt till satellitnavigeringen i din bil kommer du fram mer avkopplad och i tid.

Ladda ner FordPass-appen för att få ännu mer funktioner

FordPass Connect blir ännu mer kraftfull när den parkopplas med din smartmobil via FordPass-appen. När du är uppkopplad kan du dra nytta av en serie innovativa nya funktioner, som att hitta din bil när du inte minns var du parkerade samt låsa och låsa upp bilen med fjärrkontroll. Det här hjälper dig att dubbelkolla att bilen är låst eller till och med låta någon annan få tillgång till din bil när du är någon annanstans. Om du dessutom har en automatlåda kan du starta bilen så att den är isfri, varm och klar att köra när du är det. Du kan även programmera din satellitnavigering hemifrån genom att skicka ett resmål direkt från din mobil till bilen.

FordPass App - a hand holding mobile phone
Ford dock close up

Säkerhet för alla dina enheter

I enhetsdockan kan du koppla din navigator, smartmobil eller MP3-spelare. Den har även ett USB-uttag.

Starta bilen med en knapptryckning

Nya Transit Connect känner automatiskt av närvaron av sin egen unika nyckelbricka, även om den ligger i din ficka eller väska. Allt du behöver göra är att trycka på Ford Power-startknappen så går motorn igång.

Ford Transit Connect Power Start button detail
Ford centre console

Där allt får plats

Den intelligent formgivna mittkonsolen har ett 12-voltsuttag, USB-anslutning, USB-anslutning med laddning, två mugghållare och förvaringsutrymmen som rymmer en A4-mapp.

Quickclear avlägsnar snabbt snö och is från vindrutan

Denna smarta funktion är utformad för att du ska komma iväg snabbt på frostiga morgnar. Med en enkel knapptryckning så hettas ultratunna trådar upp som tar bort is, imma och fukt från vindrutan samt isar av torkarbladen.

Ford car with frosted up screen
Top