Home > Personbilar > NYA TOURNEO COURIER > Funktioner > Komfort

Känn dig som hemma

Smart design och material av högsta kvalitet skapar en ljus, rymlig och bekväm interiör med gott om plats för alla. Och SYNC 3-tekniken håller dig informerad utan problem och underhåller dig med intuitiv röstigenkänning och en 6-tums pekskärm i färg.

SYNC 3. För en enkel handsfree upplevelse

Ford SYNC 3 är ett system som gör att du kan koppla upp din telefon och på så vis styra både musik och samtal. Välj antingen röstkommandon eller 6-tums pekskärm med snabba gester för en smidig navigering.

Säkerhet för alla dina enheter

I enhetsdockan kan du koppla in din navigator, smartmobil eller MP3-spelare. Den har även ett USB-uttag.

MyFord Dock
Carplay and Android Auto

AppLink, Apple CarPlay och Android Auto

Med SYNC 3 kan du styra SYNC-kompatibla appar med AppLink. Och med Apple CarPlay och Android Auto kan du navigera din smarta telefons gränssnitt via bilens 6-tums pekskärm i färg som om du höll den i handen.

Flexibla säten

De bekväma baksätena ger utmärkt komfort för upp till tre passagerare även på längre resor. När de inte används kan sätena fällas och vikas framåt för att ge mer bagageutrymme.

Ford Tourneo Courier back seats
Ford Tourneo Courier front seats

Generöst utrymme. Lättillgänglig.

Nya Ford Tourneo Courier har gott om utrymme för både passagerare och bagage. De breda bakre sidoskjutdörrarna gör det enkelt att kliva i och ur, särskilt på trånga platser. Baksätena kan vikas och fällas framåt för att skapa en ständigt föränderlig kombination av människor, husdjur och ägodelar.

Vindrutetorkare som automatiskt anpassar sig efter regnet

Vindrutetorkarna med regnsensorer utlöses när de känner av fukt på vindrutan och justerar sedan hastigheten så att de klarar av alla sorters väder som du utsätts för. Du kan till och med välja mellan flera känslighetsnivåer som avgör hur mycket fukt som får ansamlas innan vindrutetorkarna aktiveras.

Rain Sensing Wipers
Ford Tourneo Courier Easy Fuel detail

Med Ford Easy-Fuel riskerar du inte att tanka fel

Det gör det nästan omöjligt att fylla på fel bränsle i din bil, eftersom fel munstycke helt enkelt inte passar. Och eftersom Ford Easy-Fuel är ett locklöst system behöver du aldrig hålla i ett smutsigt tanklock igen.

Smart användning av utrymmet

Nya Tourneo Courier erbjuder över 708 liter bagageutrymme och en intelligent höj- och sänkbar bagagehylla som hjälper till att få kontroll på dina saker. Du kan placera den högt för att dölja ditt bagage eller lägre för att separera större eller mer ömtåliga saker. När den inte används kan bagagehyllan bekvämt placeras mot baksätena.

Interior of Ford Tourneo Courier with person sitting on a box

Få en klar vindruta blixtsnabbt med Quickclear

Denna smarta funktion är utformad för att du ska komma iväg snabbt på frostiga morgnar. Med en enkel knapptryckning hettas ultratunna trådar upp som tar bort is, imma och fukt från vindrutan samt avisar torkarbladen.

Ställ in den perfekta temperaturen

Med elektronisk automatisk temperaturkontroll kan du välja den temperatur du vill ha så bibehåller systemet den med avancerad luftkonditionering.

EATC detail
New Ford Transit Courier mirrors

Sidobackspeglar som skyddar sig själva

Uppvärmda sidospeglar innebär snabb avfärd på kyliga morgnar.

Bagageutrymme som kan expanderas

Med baksätena i upprätt position har nya Tourneo Courier redan mer än 700 liter förvaringsutrymme i bagageutrymmet med plats för mycket bagage. Med baksätena nedfällda fördubblas nästan bagageutrymmet. Med 1 656 liter förvaringsutrymme har du alltid gott om plats för allt du behöver frakta.

New Ford Tourneo Courier Boot Space close up
New Ford Transit Courier Satellite Navigation close up

Avancerad integrerad navigering

Nya Tourneo Courier har ett helt integrerat satellitnavigeringssystem med en 6" färgskärm och DAB-ljud. Systemet reagerar på trafikhastighet och -förhållanden med hjälp av FordPass-appen där du kan använda trafikinformationen för att få navigeringshjälp i realtid och på så sätt undvika köer.

Top