Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Personbilar > TOURNEO CONNECT > Modeller > Active

NYA FORD TOURNEO CONNECT ACTIVE

Oavsett om du väljer det fem- eller sjusitsiga modellen, är Ford Tourneo Connect Active det perfekta fordonet för dig och din familj när ni vill åka iväg. En robust ny design ger en föraning om Tourneo Connect Actives förbättrade kapacitet och gör att du syns var du än befinner dig. Och med en mekanisk differentialbromsteknik som tillval skickas kraft till hjulet med mest grepp för att hålla dig rullande i den mest utmanande terräng. Det finns också en mängd avancerad teknik, inklusive FordPass Connect. Så att du och dina passagerare kan hålla kontakten med wifi ombord på varje äventyr.

Funktionalitet och ändamål

Äventyrlig inuti och utanpå. Nya Tourneo Connect Active har en tuff ny terrängdesign. Invändigt gör förstklassiga material, smart teknik och mångsidiga säten den perfekt för familjer i rörelse.

Kapabel utsida

Byggd för att göra det ännu lättare att ta sig ut i naturen. Tourneo Connect Active har en ökad körhöjd och en avancerad mekanisk differentialbroms+Y18 system som tillval som hjälper dig hantera svår terräng. Du kan lasta dina cyklar, surfbrädor eller nästan allt annat på de nya takräckena. Unika 17 tums aluminiumfälgar, en karakteristisk Active-grill och breddade hjulhus skapar en look som sticker ut oavsett var du befinner dig.

Ford Tourneo Connect Active parked on a mountain road
Ford Tourneo Connect Active central view of dashboard and windscreen

Mångsidig insida

Tourneo Connect Active har en klädsel av högsta kvalitet för att skapa en sofistikerad känsla som känns i hela interiören. Unika Nordic Blue-sömmar på säten, växelspak, ratt och golvmattor ger kupén ett kraftfullt nytt utseende. Karakteristiska Active-hasplåtar hjälper dig att hålla bilen i toppskick. Tack vare de smarta sätesinställningarna är det enkelt att förändra bilens interiör för att rymma passagerare, bagage, skrymmande last eller en kombination av dem alla.

Byggd för tuffa utmaningar

Tourneo Connect Active är tillgänglig med ett avancerat system, tillverkat för att du enkelt ska kunna hantera utmanande väglag. Med Mechanical Limited-Slip Differential (tillval), minskar oönskat hjulspinn, särskilt på lösa eller ojämna underlag, genom att styra kraften till det hjul som har mest dragkraft. Detta hjälper dig att fortsätta framåt och förbättrar fordonets stabilitet när du behöver det som mest. 

Ford Transit Connect Active engine diagram

Val som gör dig bortskämd

Den avancerade EcoBlue-dieselmotorn imponerar med effekt upp till 120hk och smidigt vridmoment.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Funktioner &
Tekniska specifikationer

Utforska funktionerna och de tekniska specifikationerna för denna modell, alternativt beställ en broschyr.

Red Ford Transit Connect on street
Top