Home > Personbilar > TOURNEO CONNECT > Funktioner > Komfort

Komfort

Varje aspekt, funktion och teknik i Transit Connect finns där för att uppfylla dina behov och göra varje resa enklare, mer avslappnad och mer bekväm.

Ford SYNC 2

Handsfree med SYNC 3 

SYNC 3 är vår mest avancerade modell hittills. Snabbare och enklare att använda, med förbättrade röstkommandon och fler funktioner. Den nya kontrollpanelen har större knappar som underlättar användningen och 8-tumspekskärmen har nu samma "nyp-och-svep-funktion" som den som finns i smartmobiler och surfplattor, för en mer intuitiv navigering. SYNC 3 har nu också AppLink, Apple’s CarPlay och Android AutoTooltip för att visa din smartmobildata på pekskärmen.

Upp till 16 sätes konfigurationer för total flexibilitet

En sinnrik säteslösning inkluderar Ford Fold Flat System för att göra det lätt att ordna utrymmet i bilen för att transportera passagerare, bagage, skrymmande eller långa föremål, eller en kombination av dem alla.

I 5-sitsiga Tourneo Connect är den andra sätesraden delad 60/40. Och med ryggarna viktat, kan hela sätet fällas framåt för att maximera bilens bagageutrymme. Om du behöver ännu mer utrymme för tunga, skrymmande föremål, kan sätena snabbt och lätt tas bort helt och hållet.

I Grand Tourneo Connect får du Ford Fold Flat System för ännu större flexibilitet. Med detta sinnrika system är den andra sätesraden delad 60/40 och stolarna kan vikas och fällas ner i fotutrymmet för att ge dig en helt plant lastutrymme. Den tredje raden är delad 50/50 och de sätena kan vikas platt också.

Tourneo Connect open centre console

Finns plats för allt du behöver

En rymlig mittkonsol byggd kring handbromsen är konstruerad för att hjälpa dig att hålla allt nära handen. Det finns en kopphållare, plus utrymme för en bärbar eller A4-fil och / eller mindre föremål. Det finns också Aux in och USB-anslutningspunkter, liksom en 12V-uttag som sitter mot framsidan av konsolen för föraren och passageraren att använda.

Top