Home > Personbilar > TOURNEO CONNECT > Funktioner > Komfort

Designad för komfort och flexibilitet

Fantastisk att köra, fantastisk att färdas i och byggd i material av hög kvalitet med förstklassig finish. Ford Tourneo Connect är avkopplande, förfinad och praktisk. Avancerad teknik i hela kupén inkluderar SYNC 3 och trådlös laddning av dina enheter för att se till att din resa är uppkopplad och stressfri.

Ford Tourneo Custom SYNC 3 display

SYNC 3. För en enkel handsfreeupplevelse

Ford SYNC 3 är ett avancerat system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem. Du kan antingen använda röstkommandon eller 6” färgpekskärmen med nyp- och svepfunktion för mer intuitiv navigering. Samtidigt kan Live TrafficTooltip hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Du kan till och med ringa upp någon av de listade lokala restaurangerna genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig".

Ladda när du kör

Trådlös laddning finns för vissa smartmobilerTooltip vilket innebär att det aldrig varit enklare att se till att dina enheter alltid är klara att använda. 

Ford wireless charging close up
FordPass Connect modem close up

Nyckeln till en mer uppkopplad värld

För första gången någonsin finns Focus med FordPass Connect-modemetTooltip, ett system skapat för att göra varje resa enklare och mer njutbar. Den ger tillgång till en serie funktioner, som exempelvis wifiTooltip för upp till tio enheter så att passagerare kan ladda sina bästa streamingtjänster för att få de långa resorna att flyga förbi. Och när du dessutom för uppdatering av trafikinformation i realtidTooltip direkt till satellitnavigeringen i din bil kommer du fram mer avkopplad och i tid.

Ladda ner FordPass-appen för att få ännu mer funktioner

FordPass Connect blir ännu mer kraftfull när den parkopplas med din smartmobil via FordPass-appen. När du är uppkopplad kan du dra nytta av en serie innovativa nya funktioner, som att hitta din bil när du inte minns var du parkerade samt låsa och låsa upp bilen med fjärrkontroll. Det här hjälper dig att dubbelkolla att bilen är låst eller till och med låta någon annan få tillgång till din bil när du är någon annanstans. Med den automatiska växellådan kan du starta ditt fordon så att det är fritt från frost och redo att åka när du är. Du kan också programmera din satnav hemifrån genom att skicka en destination direkt från din telefon till ditt fordon.

A hand holding a mobile phone with FordPass App
Ford Dock close up

Säkerhet för alla dina enheter

I enhetsdockan kan du koppla din navigator, smartmobil eller MP3-spelare. Den har även ett USB-uttag.

Starta bilen med en knapptryckning

Tourneo Connect känner automatiskt av närvaron av sin egen unika nyckelbricka, även om den ligger i din ficka eller väska. Allt du behöver göra är att trycka på Ford Power-startknappen så går motorn igång.

Ford Tourneo Connect Power Start button detail
Ford car with frosted up screen

Quickclear avlägsnar snabbt snö och is från vindrutan

Denna smarta funktion är utformad för att du ska komma iväg snabbt på frostiga morgnar. Med en enkel knapptryckning så hettas ultratunna trådar upp som tar bort is, imma och fukt från vindrutan samt isar av torkarbladen.

Flexibla säten

De bekväma baksätena ger utmärkt komfort för upp till fem passagerare oavsett hur lång resan är. När de inte används kan sätena fällas och vikas framåt för att ge mer bagageutrymme.

Ford Tourneo Connect flexible seating diagram
Ford Tourneo Connect Electronic Automatic Temperature Control detail

Ställ in den perfekta temperaturen för dig och dina passagerare

Med tillvalet automatisk klimatanläggning med två temperaturzoner (DEATC) väljer du just den temperatur som du och dina passagerare vill ha. Temperaturen bibehålls sedan av systemet med hjälp av avancerad luftkonditionering.

Panoramatak för en ljusare, luftigare känsla

Med en enkel knapptryckning kan det elmanövrerade solskyddet öppnas så att naturligt ljus kan strömma in genom panoramataket. Samtidigt håller det solreflekterande glaset kupén sval och skyddar dig från skadliga UV-strålar.

Ford Tourneo Connect detail of open panoramic roof
Top