Home > Personbilar > S-MAX > Funktioner > Komfort

 

Komfort och bekvämlighet

 

S-MAX skämmer bort alla, såväl förare som passagerare. Upptäck en serie funktioner och tekniker – som framstolar med massagefunktion – utformade för att göra varje resa till ett besvärsfritt nöje i all bekvämlighet.

Säten som ger extra stöd … och som kan ge dig massage

Fullt justerbara Multi Contour-säten finns nu för förarsätet och det främre passagersätet. De kan ge dig extra stöd när du behöver det och till och med massage, för ökad komfort på långa reso

Panoramatak för en ljusare, luftigare känsla

Med en enkel knapptryckning kan det elmanövrerade solskyddet öppnas så att naturligt ljus kan strömma in genom panoramataket. Samtidigt håller det solreflekterande glaset kupén sval och skyddar dig från skadliga UV-strålar.

Ford S-MAX sunroof with fluffy clouds in the sky
Ford KeyFree fob on the handrest

Nyckelfritt betyder krångelfritt

Fords KeyFree-system gör att du kan låsa och låsa upp bilen utan att behöva ta upp nyckeln ur fickan eller väskan. Perfekt när du har händerna fulla.

Smart sittsystem för optimal flexibilitet

Generöst med sittplatser för upp till sju, med vikning i andra och tredje rad, vilket möjliggör många sittplatser och stuvningskonfigurationer. Till exempel kan platserna i andra raden och tredje raden vikas platt genom att trycka på en knapp som gör omedelbar plats för ditt sportutrustning eller skrymmande DIY-inköp.

FORD S-MAX in red with masses of Interior Storage with snow boards and bags in the back and four free seats

En ratt som anpassar sig efter dig

För att du ska få en så behaglig körupplevelse som möjligt kan lätt anpassas efter både höjd och längsled.

Hjälper till att hålla dig inom hastighetsgränsen

Systemet Intelligent Speed Assist (intelligent hastighetsassistans) eller ISA är utformat för att förbättra din farthållningskontroll så att du kan koncentrera dig på vägen. Först känner Traffic Sign Recognition-kameran automatiskt igen den aktuella hastighetsbegränsningen (när den är aktiverad), sedan reglerar systemet automatiskt bilens högsta tillåtna hastighet efter den gällande hastighetsgränsen.

Ford S-MAX speedometer with a display in detail
Ford Power Starter Button detail

Starta ditt fordon med en knapptryckning

S-MAX känner automatiskt till närvaron av sin egen unika nyckelfob, även om den ligger i fickan eller påsar. Så tryck bara på Ford Power Starter Button och motorn brinner till liv.

En hands-free liftgate för enkel öppning och stängning

Om du har dina händer fulla behöver du bara vinka din fot under den bakre stötfångaren och lyftporten öppnar eller stänger automatiskt. Detta få din S-MAX känner av närheten till din KeyFree-nyckelfob.

Ford S-MAX Man opening a boot without hands
Top