Home > Personbilar > NYA TOURNEO CONNECT > Funktioner > Anvandarbarhet

Anpassning på en ny nivå

Interiören i nya Ford Tourneo Connect mer flexibel än någonsin tidigare. Den andra baksätesraden kan delas 60/40 och vikas framåt för att utöka utrymmet. Flera praktiska förvaringsutrymmen i hela kupén gör det enkelt att hålla din bil välstädad. Så oavsett om du transporterar sju vuxna, en cykel eller nästan allt däremellan rymmer Tourneo Connect dem alla.

Ford Tourneo Connect flexible seating

Flexibla sittplatser

Det praktiska sittarrangemang inkluderar Ford Fold Flat System för att göra det enkelt att ordna insidan av din bil för att bära passagerare, bagage, skrymmande eller långa föremål, eller en kombination av dem alla.

I 5-sits Tourneo Connect är den andra raden av säten delad 60/40. Och med ryggen vikta platt kan hela sätet tumla framåt för att maximera bilens bagageutrymme. Om du behöver ännu mer utrymme för tunga föremål, kan platserna snabbt och enkelt tas bort helt.

I den 7-sitsiga Grand Tourneo Connect får du Fold Flat System för ännu större flexibilitet. Med detta genuina system viks den andra raden av 60/40 delade sittplatser och tumlar fram i fotbrunnen för att ge dig en helt platt lastgolv. Den tredje raden med 50/50 delade säten viks också platt.

Allt på sin plats

En rymlig öppen mittkonsol som byggts runt handbromsen är utformad för att hjälpa dig ha allt nära till hands. Där finns en mugghållare plus plats för din laptop eller A4-pärmar och/eller mindre saker. Det finns också Aux in- och USB-anslutning samt ett 12V-uttag i främre delen av konsolen för förare och passagerare.

Ford Tourneo Connect open centre console close up
Top