Home > Personbilar > MUSTANG > Funktioner > Prestanda & Effektivitet

Med stor kraft kommer stor finess

Några av nyheterna hos nya Mustang kommer du att se direkt. Andra kommer du att höra, känna och förnimma, särskilt med en 5,0-liters V8-motor och det stora utbudet av innovativ ny teknik.

Mustang 5 litre engine

En kraftfull Mustang

Vi har lagt till dubbla bränslen med direkt högtrycksinsprutning och indirekt lågtrycksinsprutning för Mustangs berömda 5,0-liters V8-motor.

Active Valve Exhaust

Ta kontroll över Mustangens motorljud med den här nya tekniken. Välj bara Active Valve Exhaust i menyn på den digitala 12-tumsskärmen så kan du justera intensiteten i avgasljudet med fyra olika inställningar: Quiet, Normal, Sport eller Race Track. I Quiet-läget kan du till och med ställa in en timer så att du vet exakt när det sätter igång.

Active Valve Exhaust
Close-up of New Ford Mustang alloy wheel

Verklig bromskraft

Ett specialutformat, högpresterande bromssystem med ett inbyggt fyra kolvars främre bromsok och ventilerade skivbromsar, länkat till sofistikerad elektronisk säkerhets- och förarhjälpsteknik. Vår 5,0-liters V8 GT är utrustad med ännu högre specifikation: Brembo™-bromsen med sex kolvars främre bromsok och 15 tums ventilerade rotorplattor.

Top