Home > Personbilar > NYA MUSTANG > Funktioner > Komfort

Luta dig tillbaka och njut av varje ögonblick.

Nya Ford Mustang är konstruerad så att du kan koppla av och helt hänge dig åt körupplevelsen – oavsett om du glider runt i stan eller ger dig ut på långväga äventyr. 

Ford SYNC interior display

Handsfree med SYNC 3

SYNC 3 är vår mest avancerade modell hittills. Snabbare och enklare att använda, med förbättrade röstkommandon och fler funktioner. Den nya kontrollpanelen har större knappar som underlättar användningen och 8-tumspekskärmen i färg har nu samma "nyp-och-svep-funktion" som den som finns i smartmobiler och surfplattor, för en mer intuitiv navigering. SYNC 3 har nu också AppLink, Apple’s CarPlay och Android Auto för att visa din smartmobildata på pekskärmen.

Sätt färg på din färd

Välj en nyans som passar din sinnesstämning vid nattkörning med Ambient Lighting. Anpassa färgen på instrumentbrädans mätare genom att välja mellan sju färger på stämningsbelysningen, eller genom att skapa en favoritblandning av tre färger med funktionen MyColour.

MyColour display panel
Ford Mustang My Mode switch close up

Din Mustang. Dina regler.

Med MyMode kan du programmera ditt eget personliga körläge och spara dina önskade inställningar.

Det omfattar styrning, gasrespons, växellägena (endast automat), inställningarna för den elektroniska stabilitetskontrollen och till och med intensiteten i bilens avgasljud.

Top