Home > Personbilar > MUSTANG > Funktioner > Komfort & Bekvämlighet

Luta dig tillbaka och njut av varje ögonblick.

Nya Ford Mustang är konstruerad så att du kan koppla av och helt hänge dig åt körupplevelsen – oavsett om du glider runt i stan eller ger dig ut på långväga äventyr. 

Ford SYNC interior display

Nyckeln till en mer uppkopplad värld

Nyckeln till en mer uppkopplad värld. Nu finns Ford Mustang tillgänglig med FordPass Connect modem5. Systemet har en rad med värdefulla funktioner inklusive 4G Wifi för upp till 10 enheter. Trafikuppdateringar i realtid levereras direkt till ditt fordons navigationssystem. Systemet hjälper dig att undvika trafikstockningar så att du kan njuta av din resa i lugn och ro.

Få tillgång till mer funktioner med FordPass appen

FordPass Connect blir ännu mer funktionell efter att den har parats ihop med din smartphone via FordPass-appen. När du är ansluten får du automatisk tillgång till en rad innovativa funktioner. Till exempel kan du använda din telefon för att hitta ditt fordon och sedan låsa eller låsa upp på distans. Du kan hela tiden ha koll på bränslenivån, körsträckan och däcktrycket genom att du får uppdateringar om fordonets skick direkt till din telefon. Dessutom kan du till och med starta din bil (endast bilar med automatlåda) så din Mustang är redo att åka när du är.

Hand holding mobile phone displaying FordPass app
Ford SYNC interior display

Handsfree med SYNC 3

SYNC 3 är vår mest avancerade modell hittills. Snabbare och enklare att använda, med förbättrade röstkommandon och fler funktioner. Den nya kontrollpanelen har större knappar som underlättar användningen och 8-tumspekskärmen i färg har nu samma "nyp-och-svep-funktion" som den som finns i smartmobiler och surfplattor, för en mer intuitiv navigering. SYNC 3 har nu också AppLink, Apple’s CarPlay och Android Auto för att visa din smartmobildata på pekskärmen.

Sätt färg på din färd

Välj en nyans som passar din sinnesstämning vid nattkörning med Ambient Lighting. Anpassa färgen på instrumentbrädans mätare genom att välja mellan sju färger på stämningsbelysningen, eller genom att skapa en favoritblandning av tre färger med funktionen MyColour.

MyColour display panel
Ford Mustang My Mode switch close up

Din Mustang. Dina regler.

Med MyMode kan du programmera ditt eget personliga körläge och spara dina önskade inställningar.

Det omfattar styrning, gasrespons, växellägena (endast automat), inställningarna för den elektroniska stabilitetskontrollen och till och med intensiteten i bilens avgasljud.

Top