Home > Personbilar > NYA FOCUS > Funktioner > Användarbarhet

Var sak har sin plats

Den helt nya interiören utnyttjar varje kvadratmillimeter för att ge dig en mer mångsidig Focus. Det finns generöst med utrymme för huvud, ben och armbågar i både fram- och baksäte så att även dina längsta passagerare kommer att sitta bekvämt. Baksätena kan delas 60/40 och vikas ner nästan helt för att maximera bagageutrymmet. Det finns även ett justerbart lastgolv i bagageluckan som kan höjas för att ge dig ett dolt förvaringsutrymme eller sänkas för att utöka lastutrymmet.

Ford Focus load space

Gott om utrymme

Med det imponerande lastutrymmet får du aldrig ont om plats för ditt bagage. Långa passagerare fram eller bak kommer även att uppskatta det extra knä- och benutrymmet, särskilt på längre resor. Och ett justerbart lastgolv och en baklucka med hands-free (enbart kombi) gör lastning av din bil så enkelt som möjligt.

Rymlig och sofistikerad

Den ultramoderna nya designen hjälper inte bara till att ge en mer njutbar körupplevelse. Den ger dig även mycket mer utrymme. Interiören är rymligare, ljusare och luftigare än någonsin tidigare och ger en mer sofistikerad och avkopplande men ändå uppiggande atmosfär.

Ford Focus spacious interior
Ford Focus load floor

Ett bekvämt, justerbart lastgolv

Lastgolvet i lastutrymmet , som bara är standard i kombimodellen, har tre höjdinställningar så att du kan skapa ett dolt förvaringsutrymme av varierande storlek undertill. När lastgolvet är inställt i sin högsta position och baksätena är nedfällda får du ett helt plant lastgolv.

 

Allt lastutrymme du behöver

Oavsett vilken karossstil du väljer har helt nya Focus designats för att ge dig allt utrymme du behöver. Baksätet kan delas 60/40 för att maximera mångsidigheten och de kan vikas ner helt plant vilket ger dig mer lastutrymme än någonsin tidigare. Det finns även en praktisk skidlucka för genomlastning.

Ford Focus cargo space
Top