Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Personbilar > NYA FORD FOCUS ST

HELT NYA FORD FOCUS ST

Ford Focus ST exterior view
Red Ford Focus ST in motion cornering left, driving down the hill

Skräddarsy din upplevelse

Focus ST ger den optimala Focus-körupplevelsen. Med de olika valbara körlägena Normal, Halka, Sport och BanaTooltip kan du smidigt förändra din Focus från en förfinad långfärdsbil till ett spännande prestandafordon. Det precisionsjusterade chassit har kombinerats med kontinuerligt kontrollerad dämpningTooltip (CCD) som kontinuerligt justerar fjädringsinställningarna för att säkerställa enastående åkkvalitet och kördynamik i alla förhållanden. Det här är en Focus som är byggd för vägen och född för banan.

Kraft möter förfining

Focus ST har utformats för att sticka ut. Interiören är designad för att passa. RECARO  stolar med välkänd ST-märkning kompletteras av en sportratt med rak undersida. En aluminiumväxlare och lättmetallpedaler fulländar utseendet. Med Ford SYNC 3 kan du styra allt från klimat- och ljudinställningar till mobiltelefon och satellitnavigering – allt via en intuitiv 8-tums färgpekskärm eller genom att använda enkla röstkommandon. B&O-ljudsystemet gör det möjligt för dig att lyssna på din favoritmusik som den är tänkt att höras.

Ford Focus ST interior view
Blue Ford Focus ST rear view on road

Byggd för att prestera

Det här är den kraftfullaste, mest lyhörda och mest körglada Focus ST som någonsin byggts. Nya Focus ST ger upp till 280 hk och ett vridmoment på 420 Nm och kan nå 0–100 km/h på mindre än sex sekunder. Den populära kombimodellen är precisionskonstruerad för att göra körningen till en glädje, oavsett om du kör på stadsgator eller på banan. Och för första gången maximeras kontrollen med en elektronisk differential och gör att du kan känna varje kurva.

Smart säkerhetsteknik

Helt nya Focus ST är fullpackad med teknik som skyddar dig, dina passagerare och andra trafikanter. Elektronisk stabilitetskontroll övervakar konstant din körning. Om systemet känner att greppet förloras kan det automatiskt aktivera enskilda bromsar vilket hjälper till att hålla bilen stabil. Större bromskomponenter ger förbättrad bromsförmåga. Bilen har även ett krockavvärjningssystem med fotgängaravkänning som kan varna dig för potentiella hinder på vägen och även aktivera bromsarna vid behov. 

Ford Focus ST showing pre-collision assist radar lines
Ford Promotions

Våra aktuella erbjudanden

Läs mer

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Du kanske också gillar...

Top