Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Personbilar > NYA FOCUS

HELT NYA FORD FOCUS

Ta allt du känner till om och älskar med Focus. Lägg till en helt ny nivå av intelligent design, utmärkande modern styling och mer utrymme. Kombinera det med riktigt avancerad uppkoppling och en serie exceptionella förarhjälpstekniker som du verkligen kommer att uppskatta. Det är helt nya Focus. Och snart kan du upptäcka allt detta på egen hand.

New blue Ford Focus driving under bridge

Teknik med ett syfte

Helt nya Focus är konstruerad för att förbättra din körupplevelse på alla sätt. Den här bilen av nästa generation är fullpackad med avancerade funktioner som förarhjälpstekniker, t. ex adaptiv farthållare med auto stop-start och aktivt filövervakningssystem samt aktiv parkeringsassistans 2. Tillsammans hjälper dessa smarta tekniker till med acceleration, bromsning och även styrning. Det är teknik som är så bekväm och användbar att du kommer att undra hur du någonsin kunnat klara dig utan dem.

Bekväm och uppkopplad

Rena linjer, en snygg layout och ett sofistikerat utseende. Interiören i nya Focus är mer bekväm, rymlig och elegant än någonsin tidigare. Och nu kan du och din bil vara uppkopplade var du än befinner dig. Nya FordPass Connect-modemet som tillval ger dig en serie ovärderliga funktioner som trafikinformation, Wi-Fi-surfzonAA-WiFi och eCallAA-eCall. Ladda ner FordPass-appen på din smartphone så får du tillgång till ännu fler FordPass Connect-funktioner. Till exempel låsning och upplåsning på distans, start på distans (endast automatväxel), hitta din bil och mycket mer.

Ford Focus interior steering wheel and screen
New Ford Focus transmission

Kraften du vill ha och effektiviteten du behöver

Helt nya Focus finns med ett antal kraftfulla och mycket bränsleekonomiska motorer som alla finns med en 8-växlad automatlåda eller en 6-växlad manuell växellåda. Exteriördesignen har även skulpterats för att skapa en form som är både atletisk och aerodynamisk samtidigt som den bidrar till ännu bättre effektivitet.

Din säkerhet. Vår prioritet.

En serie smarta tekniker är utformade för att skydda dig, din familj och andra trafikanter. Till exempel autobroms och Pre-Collision Assist med upptäckt av gångtrafikanter och cyklister, kan varna dig för potentiella kollisioner och även automatiskt slå på bromsarna om du inte reagerar i tid.

New red Ford Focus pre-collision assist
New red Ford Focus stowage space

Var sak har sin plats

Den helt nya interiören utnyttjar varje kvadratmillimeter för att ge dig en mer mångsidig Focus. Det finns generöst med utrymme för huvud, ben och armbågar i både fram- och baksäte så att även dina längsta passagerare kommer att sitta bekvämt. Baksätena kan delas 60/40 och vikas ner nästan helt för att maximera bagageutrymmet. Det finns även ett justerbart lastgolv i bagageluckan som kan höjas för att ge dig ett dolt förvaringsutrymme eller sänkas för att utöka lastutrymmet.

HÅLL UTKIK EFTER DEN SENASTE UPPDATERINGEN

Nyhetsbrev

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Top