Home > Personbilar > NYA EDGE > Funktioner > Användarbarhet

Ta med dig allt du behöver

Oavsett om du ska åka på en välförtjänt semester, behöver lite shoppingterapi eller planerar en golfrunda har nya Ford Edge allt det utrymme du behöver. Även dina längsta passagerare kommer att kunna sträcka ut benen i baksätet. Och tillval som en avtagbar dragkrok och takräcken ökar fordonets redan imponerande bagagekapacitet. 

Ford Edge load space

Plats för allt

Bagageutrymmet i nya Edge är både imponerande och flexibelt. Över 600 liter lagringsutrymme kan växa till över 1 800 liter när baksätena, som kan delas 60:40, fälls ner. Det är mer än tillräcklig plats för att rymma allt du kan behöva för ett helgäventyr, en familjesemester eller en särskilt framgångsrik shoppingtur.

Säkert laststöd

När du fraktar tunga eller ömtåliga saker i bagageutrymmet är det viktigt att säkra dem så att de inte glider omkring och orsakar skador i din suv eller på sig själva. Fästringar i bagageutrymmet på nya Edge gör det lättare att se till att din last ligger fast där du vill ha den.

Ford Edge tie-down rings close up
Ford Edge tow bar

Ta med dig allt med dragkrok som tillval

När du väljer att montera en dragkrok har nya Edge en dragkapacitet på över 1 500 kg.

Lasta mer med takskenor som tillval

Takskenorna är ett praktiskt tillval som dessutom förstärker utseendet på din Edge. De är obligatoriska om du vill installera tvärstänger.

Ford Edge roof racks and rails
Top