Home > Personbilar > NYA ECOSPORT > Funktioner > Komfort

Komfort

Den senaste infotainmenttekniken, ett sofistikerat B&O PLAY ljudsystem, små lyxdetaljer som uppvärmda sätten och ratt och mycket, mycket mer. 

Ford SYNC interior display

Sömlös teknik som du kan styra med rösten

Ford SYNC 3 är ett ultramodernt system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem med intuitiva röstkommandon, eller via färgpekskärmen på 8 tum. Det kan kopplas till Apple CarPlay och Android Auto och med Applink kan du dessutom få åtkomst till några av dina favoritappar, som exempelvis Spotify. Samtidigt kan Live Traffic hjälpa dig att undvika trafikstockningar. Och du kan till och med ringa upp lokala restauranger genom att helt enkelt säga "Jag är hungrig", eller slå i Michelinguiden för att få hjälp att välja och boka restaurang.

Med B&O PLAY låter det som en livekonsert.

Oavsett vilken musik du föredrar förtjänar den att låta som artisten avsett. Och det är precis vad du kan förvänta dig i nya EcoSport. Varför? Därför att den finns att köpa med B&O PLAY. Det här förstklassiga ljudsystemet på 675 watt ger ett fylligt och kraftfullt ljud via ett system med tio högtalare, bashögtalare och subwoofrar. Den avancerade tekniken har utformats, utvecklats och finjusterats särskilt för nya EcoSport av B&O PLAY:s professionella ljudtekniker. Så skruva upp volymen och upplev dina favoritartister och älsklingslåtar i din personliga konsertlokal: din egen bilkupé.

Live venue with B&O logo

Vindrutetorkare som automatiskt anpassar sig efter regnet

Vindrutetorkarna med regnsensorer sätter automatiskt igång när de känner av fukt på vindrutan, och justerar sedan hastigheten så att de klarar av alla sorters väder som du utsätts för. Du kan till och med välja mellan flera känslighetsnivåer som avgör hur mycket fukt som får ansamlas innan vindrutetorkarna aktiveras.

New Blue Ford EcoSport window wipers
New Blue Ford EcoSport Sun Roof

En riktig solstråle

Om du vill släppa in lite sol kan du välja det eldrivna soltaket som tillval i EcoSports Titanium eller ST-Line-modell.

Top