Bygg din Ford Boka provkörning Hitta din återförsäljare Ask Ford
Home > Personbilar > ECOSPORT
Kampanjpris från Gross Promotional Price (PV)
Rek. pris från Gross Retail Price (PV)

Designad för storstadsdjungeln. Byggd för att fly ifrån den. 

Ett bra dilemma

Välja en färg är lätt. Att bestämma sig är svårt.

Modellen som visas är en ST-Line

Bygg din EcoSport

Kör med självförtroende. Det har byggts in i bilen. 

Så fort du greppar ratten har du kontroll över en rad avancerade förarassistanssystem från din upphöjda förarposition. Backstartshjälpen, Hill Start Assist, hindrar dig från att rulla bakåt eller framåt när du startar i backe. Och diodvarselljusen ger både god sikt och en sofistikerad stil.

Prestanda & effektivitet. Dra fördel av båda.

EcoSport finns med avancerade motorer; både bensin och diesel. Först har vi 1,0 liters Ford EcoBoost-bensinmotorn som är sexfaldig vinnare av International Engine of The Year. Du kan välja mellan 100 hk, 125 hk och 140 hk, och oavsett vad du väljer får du imponerande prestanda i kombination med enastående bränsleekonomi och lågt koldioxidutsläpp.

Ford EcoSport EcoBoost Engine of the Year 2017
Pekskärm med SYNC 3-teknik.

Funktionalitet möter intelligens.

Varje funktion och teknisk lösning i EcoSport är noga genomtänkt och avsedd att göra resan mer angenäm. Ford SYNC 3 håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem med intuitiva röstkommandon, eller via färgpekskärmen på 8 tum. Ljudsystemet B&O på 675 watt ger en generös och kraftfull ljudupplevelse tack vare inte mindre än tio exklusiva högtalare. Med noga genomtänkta detaljer, som uppvärmda säten som kan justeras i fyra riktningar, och en uppvärmd och reglerbar ratt, är du garanterad en avslappnande, men samtidigt stimulerande upplevelse varje gång du ger dig ut på vägarna.

Med din säkerhet i åtanke

Din säkerhet och trygghet är högsta prioritet. Därför har EcoSport byggt in tekniska funktioner och system som är avsedda att skydda dig, dina passagerare och din bil. Bland de viktigaste funktionerna finns ABS-bromssystem, elektronisk stabilitetskontroll, antispinnsystem och system för däcktrycksövervakning. Det finns även en komplett uppsättning krockkuddar: främre krockkuddar, sidokrockkuddar, knäkrockkuddar och gardinkrockkuddar. Det här är bara några av anledningarna till att bilen har fått 4 stjärnor i säkerhetsbetyg från Euro NCAP.

Rear view of Ford EcoSport in city street

Imponerande flexibilitet.

Med EcoSport får du en förvånande rymlig interiör. Smart utnyttjande av utrymmet och intelligenta förvaringslösningar kompletteras av baksäten som kan fällas och delas i två delar, 60/40. Tack vare den uppfällbara sitsen kan ryggen fällas ned helt för att underlätta vid packning av bagage. Det finns även ett justerbart lastgolv med tre inställningslägen – perfekt när du inte vill stapla saker ovanpå varandra.

Alla ECOSPORT modeller

Jämför modeller (PDF 2.4MB)
Promo

 

SE VÅRA SENASTE ERBJUDANDEN

Läs mer

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Betyg
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Service och reparationer <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Öppetider för service idag <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Avstånd

  Tjänster

Du kanske också gillar...

Top