Home > Personbilar > NYA MONDEO > Funktioner > Hybrid Teknologi

Det bästa av båda världar

Nya Mondeo Hybrid kombi har två kraftkällor: en konventionell bensinmotor och en batteridriven elektrisk motor. Systemet växlar automatiskt mellan motorerna, eller använder en kombination eller båda, för att ge en perfekt blandning av kraft och effektivitet. Och för att göra hela systemet ännu effektivare, upptar regenerativ bromsupptagning upp till 90% av den energi som normalt förloras genom bromsning, och återvinns sedan för att ladda högspänningsbatteriet.

Ford Mondeo model showing Regenerative braking functions

Njut av fördelarna med Elhybrid-teknik

Genom att kombinera fördelarna med både el- och bensinkraft, kan du njuta av Mondeo Hybrid med enastående effektivitet och förfining tillsammans med givande prestanda. Regenerativ bromsning, en innovativ SmartGauge med "Brake Coach", samt andra sofistikerade system, bidrar till att ytterligare maximera bilens kraft och effektivitet.

Kör smartare

Ford SmartGauge med EcoGuide använder intelligent design och ett intuitivt gränssnitt som hjälper dig köra mer effektivt. En högupplöst LCD-skärm på instrumentpanelen visar körinformation i realtid, inklusive bränsle- och batterinivåer. Och en animering på skärmen visar dig när du kör mest effektivt för att hjälpa dig att få optimala besparingar. 

Ford Mondeo close up of SmartGauge with EcoGuide
Dark and White Ford Mondeo parking in front of modern concrete building

Stå ut

Nya Ford Mondeo Hybrid är designad för att väcka uppmärksamhet vart du än åker. Rena, skulpterade linjer ger ett kraftfullt visuellt intryck. Kromgrillen och de enastående 18 tums aluminiumfälgarna kompletterar designen för att skapa ett modernt utseende som matchar dess avancerade hybridmotor.

Top