Home > Personbilar > KUGA > Funktioner > Komfort

Komfort

 

I en Ford Kuga sätter varje funktion dina behov i främsta rummet. Så luta dig tillbaka och njut av åkturen medan en rad smarta tekniker sköter magin åt dig.

 

Ford Kuga interior with SYNC in detail

Handsfree med SYNC 3 

SYNC 3 är vår mest avancerade modell hittills. Snabbare och enklare att använda, med förbättrade röstkommandon och fler funktioner. Den nya kontrollpanelen har större knappar som underlättar användningen och 8-tumspekskärmen har nu samma "nyp-och-svep-funktion" som den som finns i smartmobiler och surfplattor, för en mer intuitiv navigering. SYNC 3 har nu också AppLink, Apple’s CarPlay och Android AutoTooltip för att visa din smartmobildata på pekskärmen.

Res smidigare med Live Traffic

Undvik trafikstockning och köer med vår innovativa funktion, Live Traffic. 

När du kopplar din nya Ford Kuga till SYNC 3, kopplas det ultramoderna systemet sömlöst med ditt SatNav-system för att leverera realtid trafikuppdateringar. Dessutom uppdaterar realtidstjänsten varje sekund genom att använda miljontals datapunkter som beräknar den bästa resvägen för dig. 

Samtidigt som alla andra trafikanter kryper igenom vägarbeten så hjälper Live Traffic dig att komma fram i tid. 

 

SYNC 3 display screen
Kuga Liftgate

Handsfree baklucka är lätt att öppna och stänga

Har du händerna fulla och bilen känner av din nyckel i väskan eller fickan, behöver du bara röra foten i en svepande rörelse under den bakre stötfångaren för att öppna (eller stänga) bakluckan automatiskt.

Panoramatak för en ljusare, luftigare känsla

Med en enkel knapptryckning kan det elmanövrerade solskyddet öppnas så att naturligt ljus kan strömma in genom panoramataket. Samtidigt håller det solreflekterande glaset kupén sval och skyddar dig från skadliga UV-strålar.

Panorama roof detail from the inside a Ford
Ford Kuga interior view of the front seats

Håller dig varm kalla dagar

Om du väljer skinnsäten kan både förarsätet och det främre passagerarsätet värmas upp för maximal komfort. En isande kall dag kan en uppvärmd ratt göra resan mer uthärdlig för dig som förare.

Top