Home > Personbilar > HELT NYA FORD KUGA > Funktioner > Komfort

Komfort & Bekvämlighet

Från distinkta linjer och förfinade skinnklädda interiörer till den fantastiska utsikten genom panoramaglastaket strömmar en känsla av energisk rörelse genom varje designfunktion i helt nya Kuga. Samtidigt som en mängd sofistikerade tekniker hjälper till med och förbättrar varje körning.

All New Ford Kuga interior showing SYNC3 and steering wheel

Använd handsfree med SYNC 3

Ford SYNC 3 är ett avancerat system som håller dig uppkopplad och styr din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem med naturliga röstkommandon. Du kan till och med få upp lokala restauranger genom att helt enkelt aktivera röststyrningen och säga "Jag är hungrig”. Det kan dessutom läsa upp dina textmeddelanden. Pekskärmen i färg har nyp- och svepgester för intuitiv navigering. SYNC 3 kan kopplas till Apple CarPlay och Android Auto och med Applink kan du dessutom få åtkomst till några av dina favoritappar.

Frigör en värld av uppkoppling

Ett inbyggt FordPass Connect-modemFordPass Connect Ranger tar din nya Ford Kuga-upplevelse till en helt ny nivå. Med en mängd användbara funktioner som inbyggt wifiWi-Fi Hotspot (upp till 4G ), förbättrad navigering i bilen och uppdateringar av trafikinformation i realtidFordPass with Live Traffic . Hitta din bil, lås eller lås upp den, eller starta motorn på avstånd om du har en bil med automatlåda. Och om en olycka skulle ske kan FordPass Connect automatiskt ringa ett eCall (räddningssamtal) till räddningstjänsten och tala om var din bil befinner sig.

Om du äger en Kuga laddhybrid ger FordPass-appen ännu fler funktioner som är exklusiva för PHEV. Se din nuvarande batterinivå och körprogram, övervaka dina kör- och strömförbrukningsmönster, hitta offentliga laddningsstationer och ställ in önskade laddningstider hemma. Du kan till och med ställa in din kupétemperatur i förväg så att den är klar när du ska åka. Kuga Plug-in Hybrid tillgänglig att beställa för leverans 2021.

A hand with mobile phone with FordPass App
Woman checking her phone whilst charging Ford Kuga

Smartphone-åtkomst till laddning

Om du väljer en laddhybridbil har vi gjort det lätt att hålla din helt nya Kuga laddad. Ford samarbetar med NewMotion, Europas största offentliga laddningsnätverk. Det här samarbetet ger dig tillgång till en mängd ytterligare laddningslösningar via din smartphone.  

Du kan hitta och navigera till dina närmaste offentliga laddningsställen och till och med betala för det via appen. Kuga Plug-in Hybrid tillgänglig att beställa för leverans 2021.

Enkel laddning hemma

Nya Kuga laddhybrid levereras med två standardladdningskablar – en för regelbunden hemladdning och en annan för offentliga laddningsstationer. 

Vill du göra laddningen av din laddhybridbil hemma så snabb som möjlig? En laddbox kan hjälpa dig. Tag kontakt med din Fordåterförsäljare för mer information. Kuga Plug-in Hybrid tillgänglig att beställa för leverans 2021.

Wall Charging point detail
Woman using the Kuga hands-free tailgate

Inget mer letande efter nyckelknippan.

Handsfree-bakluckan gör det enkelt att komma åt lastutrymmet i din Kuga även med händerna fulla. Med KeyFree-nyckeln i fickan eller väskan behöver du bara röra foten försiktigt under den bakre stötfångaren så öppnas handsfree-bakluckan utan att du behöver röra något. Den kan även öppnas och stängas när du sitter i bilen.

Din värld öppnas

Njut mer av naturen från din Ford Kugas bekvämlighet. Ett elmanövrerat panoramatak med dubbla paneler gör att du verkligen känner dig uppslukad av omgivningen. Taket är placerat ovanför den första och andra sätesraden, vilket får interiören att flöda av naturligt ljus och skapar ett överflöd av frisk luft när det öppnas. Det skjutbara glaset har också en solreflekterande beläggning som hjälper till att hålla interiören sval när den är stängd och en invändigt solskydd ger extra skugga när du behöver den.

All new Ford Kuga driving over bridge
All new Ford Kuga interior wireless charging

Ladda när du kör

Interiören i Kuga är designad för att maximera utrymme och bekvämlighet. Det stora mediefacket i mittkonsolen är stort nog även för de största smartmobilerna. Och med den trådlösa laddningen för kompatibla smartmobilerLadda när du kör har det aldrig varit enklare att se till att dina enheter alltid är klara att använda.

Top