Home > Personbilar > KUGA > Funktioner > Användarbarhet

Användarbarhet

 

Efter en titt på Kuga kommer du att känna dig ostoppbar.

Och inte undra på det! Det här är en bil som är byggd för att du ska kunna leva ut dina äventyrsdrömmar. Den har alla de funktioner och tekniska lösningar du behöver för att ta dig till din favoritidrott, match, aktivitet, fritidssysselsättning ...

 

Ford Kuga tow bar

En infällbar dragkrok finns där när du behöver den

Normalt är två stänger permanent fästa baktill på bilen. Men nya Kugas eldrivna dragkrok (finns som tillval) är löstagbar så du kan enkelt vika in den bakom stötfångaren när du inte behöver den.

Bakre säten som lätt kan fällas upp

Fällbara baksäten som kan delas 40:60 och enkelt vikas platta med en hand för att skapa mer utrymme därbak.

Folded rear seats in a Ford Kuga rear view into the interior
Ford Kuga stowage space detail

Med plats för allt du behöver

Ford Kugas bagageutrymme är både rymligt och flexibelt. Här får du plats med allt du behöver för helgutflykten, en semester med familjen eller en shoppingtur. Det finns massor av behändiga förvaringsutrymmen i hela bilen för allt från stora vattenflaskor, en kartbok i A4-storlek eller ett paraply, till små föremål som solglasögon, mobiltelefonen eller nyckelknippan.

Justerbart bagageutrymme

Fem personer får plats med god marginal, samtidigt som golvet i bagageutrymmet kan sänkas för att skapa ett djupare utrymme som rymmer 406 liter. I tvåsätesläget kan golvet lyftas för att skapa ett platt lastutrymme med en imponerande kapacitet på 1 603 liter, med ett dolt utrymme under.

Loaded boot space in red Ford Kuga
Red Ford Kuga rear view with roof rails visible

Lasta mer med takskenor (tillval)

Takskenorna är ett praktiskt tillval som dessutom förstärker din Kugas image. De är obligatoriska om du vill installera tvärstänger.

Top