Home > Personbilar > HELT NYA FORD KUGA > Funktioner > Användarbarhet

Funktion

Redo för allt

Förfinad modern design på utsidan. Anpassningsbart mångsidigt utrymme på insidan. Nya Ford Kuga är det perfekta fordonet för att släppa fram din inre äventyrskänsla. Och med en serie takräcken som tillbehör är Ford Kuga mer än kapabel att hantera din helgresa.

All New Ford Kuga interior showing flexible seating

Flexibla, adaptiva baksäten 

Helt nya Ford Kugas dynamiska interiördesign ger dig den optimala friheten att anpassa dig till varje resa. Behöver du mer bagageutrymme till en längre resa eller föredrar du lyxen med extra benutrymme där bak? Flexibla baksäten som kan skjutas framåt eller bakåt för att passa dina behov och öka den bakre förvaringskapaciteten med 67 liter när de är i främre läget så att du aldrig får problem med att ta med allt du behöver.

Takräcken

Stilfulla takräcken i matt aluminium eller svart finish förbättrar den dominerande SUV-karaktären hos din helt nya Ford Kuga samtidigt som de bildar den bas som krävs för ett antal taktransporttillbehör.

All new Ford Kuga close up on roof rails
New Ford Kuga showing close up on centre console

Användbar förvaring överallt

Kugas rena avskalade interiör skapar gott om användbart förvaringsutrymme i kupén. Det stora mediefacket i mittkonsolen är stort nog för de största smartmobilerna. Det finns stora mugghållare för förare och passagerare och även dörrarna är utformade för att maximera utrymmet.

Rymlig och praktisk

Gör shoppingresor och skolturer enklare. Eller varför inte slänga in ett par cyklar där bak och åka ut på en utflykt? Kuga har upp till 645 liter utrymme bakom den andra sätesraden. Och med nedfällda baksäten finns det upp till 1 530 liters lagringskapacitet så att du alltid har det utrymme du behöver.

All New red Ford Kuga viewed from back with open booth to show  loadspace
New Ford Kuga showing close up on tow bar

En infällbar dragkrok finns där när du behöver den

Dragkrokar sitter normalt fast så att de alltid sticker ut baktill på bilen. Men Kugas löstagbara dragkrok, som är ett tillval, kan du enkelt vika in bakom stötfångaren när du inte behöver den.

Top