Home > Personbilar > GALAXY > Funktioner > Prestanda

 

Prestanda

 

Bensin eller diesel: oavsett vad du väljer får du avancerad konstruktion och intelligent teknik som kombineras för att ge belönande prestanda och imponerande bränsleekonomi.

EcoBoost petrol engine

EcoBoost: ingen kompromiss; kraft och effektivitet

Det finns två olika alternativ av EcoBoost bensinmotorer som använder en kombination av direktbränsleinsprutning och turboladdning för att leverera enastående prestanda och ekonomi:

En 1,5-liters EcoBoost bensinmotor som ger lägre utsläpp och enastående bränsleekonomi på endast 6,5 liter per 100 km tillsammans med hela 160hk.

2.0-liters EcoBoostmotorn levererar imponerande 240hk! Ett läckert ljud absorberas i kupén vid hård accleration.

En rad olika dieselalternativ

Föredrar du diesel? En avancerad 2.0L TDCi ger dig möjlighet att välja mellan fyra effektalternativ: 120hk, 150hk, 180hk och en bi-turbo på 210hk. Alla erbjuder teknik för att förbättra kraft, vridmoment och ekonomi, samtidigt som utsläppen minskas. En förbättrad konstruktion ger låga CO2 samtidigt som bränsleekonomin förbättras.

2.0L TDCi diesel engine for extra power and maximum efficiency
Ford Galaxy Automatic Paddle Shift Controls at the steering column

Enkelt att byta växlar

Byt växlar snabbt, med fingertopparna, Paddle Shifters är tillgängliga i din S-MAX. Denna racing-inspirerade teknik ger snabba och smidiga växlingsförändringar till hands. Och eftersom Paddle Shifters är monterade på ratten, kan du byta växel mer effektivt vid svängning.

Top